Home / FOTO RAZGLEDNICA / IZBORI SEVOJNO 2018-Saopštene SNS Užice: Stamatović će doživeti totalni debakl

IZBORI SEVOJNO 2018-Saopštene SNS Užice: Stamatović će doživeti totalni debakl

SAOPŠTENJE SNS UŽICE

Približava se 4.mart, dan kada će Milan Stamatović lider partije u pokušaju, tvorac urbanističkog haosa na Zlatiboru i zaštitnik sumnjivog kapitala, sa još 6 partija u koaliciji, doživeti u Sevojnu totalni debakl.
I sve što je dan izbora bliži pokušaji kojima pribegava Milan Stamatović su očajnički, prepuni laži i manipulacije, haotični.

U strahu su velike oči, pa tako Stamatović u tom strahu od debakla, Velimira Ilića, takođe lidera bez partije, privija sebi na skute, iako je do juče hteo da ga hapsi i da mu na noge navuče bukagije.

Nije Stamatoviću strano ni da u svoj politički galimatijas, nebi li dobio još koji glas, uvrsti temu aerozagađenja, iznoseći potpuno netačne podatke i laži, plašeći narod, ne prezajući da decu i njihovo zdravlje koristi za svoju promociju.

U tom pokušaju da na temi aerozagađenja ušićari koji glasić zaboravlja da su sve političke partije u našem gradu već odavno postigle konsenzus da to nije političko već stručno pitanje.
A i ako želi da polemiše o temi zagađenja vazduha u Užicu, najbolji sagovornik mu je njegov sadašnji koalicioni partner Jovan Marković, koji je imao šansu da reši ovaj problem, ako je to već tako lako.
Možda je bolje da ćuti na temu zagađenja jer je samo njegov odbornik u Kosjeriću dao podršku spaljivanju komunalnog otpada u toj opštini na opšti bes tamošnje javnosti.
To je ta ,,Zdrava Srbija“ koju on promoviše.

Očekujemo da Stamatović bude dosledan i da istraje u nastojanjima da se Velimir Ilić, njegov partner uhapsi što pre.

VEĆ DANAS NA SKUPU U SEVOJNU !
Nakon toga, iskreno se nadamo, da neće proći mnogo vremena kada će i sam Stamatović odgovarati za svoja nedela i praviti društvo svom pajtašu Iliću  tamo gde mu je preporučio smeštaj komentarišući njegov rad u ovim rečenicama:
Ovo je klasično uvođenje anarhije,zakon koji aminuje bezakonje.Građane koji su legalizovali objekte i za to debelo platili država pravi budalama.Oni koji nisu hteli da plate, a takvi uglavnom imaju veliki novac,opet će profitirati.Zato Velimir Ilić mora da bude ne samo smenjen nego i uhapšen,rekao je Milan Stamatović.

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/