16.2 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA

IZBORI SEVOJNO 2018.-Opozicija u Sevojnu potpisala koalicioni sporazum, od utorka u kampanji

Sevojno – Sedam opozicionih stranaka (Zdrava Srbija, DS,LDP,SDS,NS Narodna stranka i DSS ) potpisali su sinoć koalicioni sporazum za zajednički nastup na lokalnim izborima u ovoj Gradskoj opštini,kazao je povrenik Zdrave Srbije za Užice Vladan Virijević.,,Opozicija prvi put izlazi ujedinjena i pružićemo snažan otpor SNS. Veoma lako smo se dogovorili oko svega jer listu kandidata nismo formirali po stranačkom ključu već po principu najboljih i najkvalitetnijih ljudi koji će predstavljati građane” rekao je Varijević u izjavi za Glas zapadne Srbije.

DSS u opozicionom bloku

Jedan od potpisnika sporazuma je DSS koja će iako nema kandidata na listi podržavati opoziciju i aktivno učestvovati u kampanji.,,DSS u Sevojnu podržava listu Ujedinjene opoziocije sa ciljem da u narednom periodu kroz participiranje u loklnoj vlasti, za koju mislim da će formirati ova lista, obezbedimo bolji život svih građana. Naša stranka nema opštinski odbor u Sevojnu pa je odluku o ulasku u opozicioni blok doneo vrh partije” kazao je predsednik GrO Užica Branko Gavrilović. Na pitanje dali će to uticati na poziciju stranke u vlasti na nivou Grada, Gavrilović je odgovorio da to nebi trebalo da se dovodi u pitanje.,,DSS je u Sevojnu u opoziciji skoro godinu ipo dana iako smo u početku bili deo vlasti. Imali smo čak i jednog člana Veća ali je većina prekomponovana i umesto nas u valast je ušla grupa građana Pozitivno Užice” kazao je Gavrilović.

Izvor: Glas zapadne Srbije

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nekada poznati užički pekar jedna je od žrtava jučerašnjeg požara

Oglasna Tabla

Srebrna medalja na prvenstvu Srbije za mlađanog Ognjena Šimšića

Oglasna Tabla

Beseda srpskog generala svojim pilotima zbog koje će se svaki Srbin naježiti: “Možda je ovo let u smrt, ali ne običnu, već časnu” (VIDEO)

Oglasna Tabla