9.3 C
Uzice
април 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

IZBORI SEVOJNO 2018. Kamenovane prostorije Srpske napredne stranke u Sevojnu(FOTO)

Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice saopštava da se u noći između petka i subote dogodio vandalski napad na prostorije Srpske napredne stranke u Sevojnu.Za sada nepoznati napadači razbili su stakla na stranačkim prostorijama, koja su bila oblepljena slikama predsednika Aleksandra Vučića.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izvršili su uviđaj i svi se nadamo brzom otkrivanju počinilaca ovog varvarskog čina, vandala kojima očigledno smeta masovna i nedvosmislena podrška građana Sevojna izbornoj listi „AleksandarVučić – Zato što volimo Sevojno“. Sramno je da neko nedostatak svojih ideja pokušava da nadoknadi bacanjem kamenica na ideju za bolju i jaču Srbiju.

Srpska napredna stranka neće ni na koga bacati kamenje. Nastavićemo da podržavamo politiku koja kamen u građuje u puteve i mostove, koja popločava put u bolju budućnost Srbije. Ove kamenice su poruka da je opozicija potpuno izgubila kompas, a građani će to znati da prepoznaju i 4. marta će stati na stranu napretka. Zato što volimo Srbiju. Zato što volimo Sevojno.

Gradski odbor
Srpske napredne stranke u Užicu

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Saopštenje za javnost povodom Odluke o prenosu Aerodroma Ponikve na Republiku Srbiju

Oglasna Tabla

Užički reli šampion u sastavu prve srpske auto reprezentacije

Oglasna Tabla

Užički arheološki lokaliteti uskoro dostupniji turistima

Oglasna Tabla