24.3 C
Uzice
април 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Iz Užica laganim „Koracima“ do trijumfa (PREMIJERA)

Muzički producent iz Užica, Ivan Novitović, koji je svoje umetničko ime stilizovao kao OONDA (Unda), rešio je da otvori ovu godinu sa vokalistkinjom Vanjom Dukić, koja je takođe iz naših krajeva, sa novom pesmom koja nosi naziv „Koraci“ (Kao Ja).

Sa Ivanovim radom vezanim za muziku smo već upoznati od pesme „Ne Postojim“ i pričali smo sa njim u emisiji „Naša Priča“ na nšem portalu o raznim temama – od muzike, do produktivnosti i plasiranja iste, vremena uloženog u celokupan rad, kolegama iz našeg grada, potencijalnih saradnji sa užičkim muzičarima, itd. U opisu nove pesme, Ivan je napisao dodatne detalje vezane za njegov rad:

„Protekle godine, desilo se mnogo dobrih stvari, Vanja i ja smo izbacili pesmu propraćenu videom pod nazivom „Ne Postojim“ i dobili ogromnu podršku od vas ! Osvojili smo prvo i drugo mesto na takmičenju udruženja audio inženjera srpske sekcije (AES), u kategoriji elektronske muzike.

QB i ja smo imali nekoliko izdanja na najvećim platformama poput iTunes-a i Beatport-a, do streamovanja pesama na platformama predviđenim za to, kao što su Spotify i Deezer. Želim da vam se zahvalim za podršku ovom pesmom, koja je naša najnovija kreacija i druga saradnja sa mojom dobrom drugaricom i sjajnom vokalistkinjom Vanjom ! Namenski nismo želeli da radimo muzički video za ovu pesmu, jer želimo da radimo na dosta više projekata ove godine, i neki od tih projekata će biti propraćeni spotom. Što se tiče tehničkih detalja i samog inženjeringa ove pesme, mogu da kažem da eksperimentišem, da pokušavam da napravim fuziju organskih instrumenata sa elektronskom muzikom. Vi budite sudije procesa i napretka. Hvala vam još jednom, i nadam se da ćete nastaviti da pratite naš rad.“

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Православна правила уочи Васкрса: Овако треба да фарбате јаја ако хоћете да испоштујете традицију

Oglasna Tabla

Ivan Stanisavljević izabran za zamenika gradonačelnika Užica

Oglasna Tabla

Na protestu u Užicu gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović

Oglasna Tabla