OГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Иван Босиљчић након више од 10 година одржаће концерт у Ужицу

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Иван Босиљчић, након више од 10 година извешће свој нови музички програм ,, Наше вече “ у свом родном граду 29.маја у Народном позоришту.
Иван Босиљчић дуже од деценије,поред богате телевизијске,филмске и позоришне каријере, са великим успехом представља своје ауторске пројекте љубитељима поезије и музике.Ове уметничке вечери доносе узбуђење драмске представе и врхунски музички догађај, посебан и ретко виђан на нашим просторима. Публика је бурним емотивним реакцијама дочекивала наступе како у великим концертним дворанама,тако и на театарским сценама Београда,Новог Сада, Скопља,Подгорице, као и у безмало свим градовима Србије и региона. Музичке вечери поздрављала је публика на турнејама у Аустрији,Швајцарској,Норвешкој,Шведској,Канади и на Исланду.


,, Пре скоро две годину живео сам у Москви и Санкт Петерсбургу због снимања два нова интернационална филмска пројекта. Иако сам до сржи био испуњен уметношћу, у тренуцима док сам гледао руске глумце како говоре стихове и певају,осетио сам да ми дубоко фали моја публика. Са нестрпљењем ћу на нашем следећем сусрету говорити поезију коју више него икада осећам, и Јесењина и Симонова, Окуџаву,Бодлера,Ракића, Дедића уз музику која парира снази књижевних великана. Концерт у Ужицу за мене има посебну емотивну вредност, 10 година нисам певао у свом граду И са нестрпљењем очекујем овај наступ! „, каже Иван чије ћемо улоге у руским И домаћим телевизијским серијалима ускоро видети и на нашим тв екранима .
Улазнице су у продаји на благајни Народног позоришта по цени од 1000 динара.

oglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Успешно завршен први Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Ужице за Космет“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Потпуни колапс на Гостуну, формирана колона возила дугачка преко 10 километара

Oglasna Tabla

Пуњени еклери као из посластичарнице: Направите најукуснији домаћи колач са кремастим пуњењем

Oglasna Tabla

Појачана контрола брзине кретања возила

Oglasna Tabla

Завршене летње радионице на Дечјем одељењу НБУ

Oglasna Tabla

Ужичанин Виктор Лукић спасао живот Раду кога је ујео стршљен на мотору

Oglasna Tabla

Данас променљиво време, местимично с кишом

Oglasna Tabla

Клинички психолог Влајко Пановић: Ово су најважнији задаци родитеља деце до четврте године

Oglasna Tabla

Биг бенд на Градском тргу

Oglasna Tabla