2.3 C
Uzice
децембар 7, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

ISPOVEST MILENE IZ UŽICA O KOJOJ CELA SRBIJA PRIČA

FORMA

“Muž mi je otišao na posao, a onda su mi samo javili da je umro. Eto tako, srušio se i pao. Šta da radim, s malim detetom ostadoh sama. A umesto da mi tu stane sva tragedija života, ona se samo nastavila, sve dublje i dublje”, počinje svoju ispovest Milena S. iz Užica, koja nam se javila kako bi pokrenula temu o kojoj se u Srbiji ćuti, a svi smo, kako kaže, saučesnici.

Ovako je nastavila:

– Čim je Jovo umro, meni je sve bilo jasno. Odmah je svekrva počela da se ponaša užasno prema meni i deci. Nije nam dala ništa da radimo. Kuću je prepisala drugom sinu.

– Meni je rekla – Sad kad je Jovo umro, šta ću, moram nekom nešto da ostavim.

– Zamolih je da nam da zemlju da obrađujemo, rekla je da joj ne pada na pamet.

– Čak je i ćerka jedinica počela da “ne voli” svoju babu, a svi oko nas su govorili kako je strašno to što nam radi. I svi su ćutali.

– Šta da radim, morala sam da se preselim, ujak mi je pozajmio novac da kupim kućicu s malo zemlje, od oko 30 kvadrata. Taman za mene i ćerkicu.

– I taman kad sam pomislila da je svemu kraj, počeo je najveći pakao života.

– Prošle su 2 godine od Jovove smrti, a ja sam našla, da tako kažem, čoveka, prijatelja. On je tu za mene, pomaže mi kad sam sama, i sve mi je lakše otkako je uz mene.

– Ćerka ga je fino prihvatila, ali niko više. Tetke i ujne me ispituju šta ću ja s njim, kako me nije sramota, pa Jovo se nije ni ohladio!

– Pa koliko da čekam da se ohladi? Da čekam 10 godina, pa da kažu kako sam eto dočekala punih 10 godina da bih nešto uradila, da se foliram.

– Šta ću, imam seks s njim. Stariji je od mene, pažljiv je prema mojoj deci, pomaže mi u svemu i velika mi je podrška. Volimo grube igre, ostvarujemo seksualne snove koje smo oduvek želeli da ostvarimo. Da, srećna sam! Koliko treba da prođe vremena da mi familija oprosti? Kad smem da imam drugog čoveka, kad?

– Prvo me je odbacila familija muža, a sad i moji. Svašta mi govore iza leđa, njega odmeravaju i samo traže manu… Pogledi su im kao da hoće da me ubiju!

Kad je u redu da žena udovica u skoro pa pedesetim godinama ima seks? Kad?! Kad će da mi oproste što sam našla drugog čoveka?

Ne pada mi na kraj pameti da budem ko moja baba, koja je čitav život bila sama nakon pogibije dede, pa je tako maltretirala sve oko sebe iz usamljenosti i besa…”

Izvor: www.telegraf.rs
Foto: Profimedia

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

„1 od 5 miliona Užice” organizuje akciju prikupljanja potpisa za obustavljanje sudskog i političkog progona Aleksandra Obradovića

Oglasna Tabla

Podela auto sedišta deci rođenoj u drugoj polovini ove godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prste da poližete: Četiri ideje za posni doručak!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za subotu – 7. decembar

Oglasna Tabla

KONAČNO: Posle pola veka MOSI igre održaće se u Užicu 2022. godine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vladimir iz Sevojna je nestao, nema ni njegovog automobila: Preživeo je moždani udar i živi sam

Oglasna Tabla

Tribina o vaspitnim stilovima roditeljstva (VIDEO)

Oglasna Tabla

Trikovi koji pomažu u čišćenju leda sa automobila

Oglasna Tabla

Slobodan Šarenac: „Zlatibor je odličan za pripreme sportskih ekipa“

Oglasna Tabla