17.5 C
Uzice
август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Investicija Prvog Partizana na Beloj Zemlji

Realizaciji kako projektne dokumentacije za utvrđivanje javnog interesa za eksproprijaciju, odnosno administrativni prenos kat. parecele 743/1 KO Ljubanje, pristupilo se nakon izrade planske dokumentacije Plana detaljne regulacije “Prvi partizan“ Užice-Bela Zemlja-Ljubanje, kojim su stvoreni uslovi za izmeštanje proizvodnje iz podzemnog objekta i industrijske zone Krčagovo, odnosno izgradnja fabrike za kompletiranje i pakovanje municije sa svim pratećim sadržajima, kao objekta od značaja za odbranu zemlje.

Realizacijom ovoga Plana su obezbeđeni prostorni uslovi za nesmetano funkcionisanje objekta od posebnog značaja za odbranu zemlje, modernizacija prouzvodnje/sadržaja u cilju postizanja visokih standarda i adekvatna bezbednosna sigurnost okruženja i fabričkog kompleksa, zaštita životne srednine, stvaranje uslova za bezbedniji i humaniji rad i adekvatnu zaštitu na radu.
Izrada ovakvog Planskog dokumenta, za firmu je bio izazov, obzirom na njegovu specifičnost kako u konfiguraciji terena kako i u korišćenoj Zakonskoj tako i u tehničkoj regulativi u oblasti vojne industrije, kao i usaglašenosti Planske dokumentacije svih nivoa planiranja.

Izvor:www.uerazvoj.uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rekonstrukcija zgrade železničke stanice u Užicu

Oglasna Tabla

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla