ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Имао је само сијалицу а сада живи у тоталном мраку (ВИДЕО)

Ивањица – У удаљеном засеоку на петнаестак километара од Ивањице, Ђурђе Грујовић живи у трошној кућици и већ данима без струје. Након болничког лечења сачекало га је непријатно изненађење, односно кућа у мраку, јер му је, према његовим речима Елетродистрибуција искључила струју због дуга од 100 хиљада динара. С обзиром на то да Ђурђе нема никога и живи сам, а у кући од потрошача има само сијалицу, ни њему није јасно откуд толики дуг, па је покушао да у договору са дистрибуцијом изнађе решење.

Ђурђа је највише погодило што нико није имао разумевања за њега с обзиром на то да због болести месецима није био код куће, па није ни могао да зна за рачуне и опомене. Пита се која ли би га тек казна стигла да има нормалније услове за живот, односно да користи машину, шпорет, бојлер.

Иако смо контактирали надлежне у ивањичком погону Електродирибуције, у жељи да сазнамо да ли постоји решење Ђурђевог проблема, до закључка овог прилога нисмо добили одговор.

Извор/Фото: ИнфоЛига

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паб квиз

ОГЛАСНА ТАБЛА