23.2 C
Uzice
јул 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

I ove godine izbor najuređenijeg dvorišta i terase

I ove godine, grad je organizovao konkurs za izbor najlepšeg gradskog dvorišta, seoskog dvorišta i terase. Rok za učešće na konkursu za najlepše dvorište grada je 25. jun ove godine. Prema rečima Dunje Đenić, člana Gradskog veća zaduženog za zaštitu životne sredine, na ovaj konkurs se mogu prijaviti svi građani, sem onih koji su u prethodnim godinama osvajali nagrade za najlepša dvorišta i terase:

„Prijave sa četiri fotografije i neophodnim podacima, kao što su ime i prezime, adresa, telefon, dostavljaju se Odeljenju za zaštitu životne sredine na mejl ekologija@uzice.rs posle čega sledi komisijski obilazak. Međutim, komisija neće vršiti izbor najlepšeg dvorišta, već će glasanje biti obavljeno na fejsbuk stranici grada Užica“.

Na gradskom sajtu će 26. juna biti objavljene fotografije pristigle na konkurs i tada kreće glasanje do 5. jula, posle čega sledi komisijski obilazak lokacija.

“ Konačna odluka o najlepšim užičkim dvorištima i terasama biće donesena 10. jula i to na osnovu glasova, odnosno lajkova koje budu dobili do tog datuma“ – rekla je Đenićeva i ponovila da je svrha ovog konkursa ne samo stimulans onima koji brinu o svojim dvorištima i terasama, nego i podsticaj da i ostali građani više pažnje posvete svom okruženju.

uzice.rs/naslovna foto:Užice Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Jedite borovnice i usporite starenje

Oglasna Tabla

Ministarstvo poljoprivrede ,šumarstva i vodoprivrede – subvencije (video)

Oglasna Tabla

Bez kvasca i praška za pecivo: Pogačice sa sirom meke kao duša

Oglasna Tabla