Огласна табла
СРБИЈА УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

HUMMEL нова колекција пролеће/лето 2023!

Утицај традиције испреплетен новим модним трендовима и овај пут је преовладао када је реч о новој hummel колекцији која је обрадовала све љубитеље овог бренда. Дизајн који прате једноставан крој и основне боје уз комбинацију живописних боја, као и mix ретро и нових трендова, даје могућност за урбан изглед у свакој прилици. Ако сте и Ви са првим зрацима сунца приметили у Вашем орману застарелу и изношену гардеробу, време је за промену. Издвојили смо комаде hummel колекције који су нама привукли највише пажње, а који су лако прилагодљиви свим ситуацијама у току дана.

Иако је Hummel у многоме препознат у области текстила због феноменалног памука који се користи у производњи, све више је заступљен у области модне обуће, где је стављен акценат на удобност и квалитет. Годинама уназад, развој модела и нове технологије обезбеђују максималну удобност и заштиту стопала при сваком покрету Из тог разлога је управо ово наш избор за дуге пролећне шетње, али и спортске активности. Пружајући оптималну удобност и перформансе током тренинга или у игри, вам помаже да достигнете свој врхунац док изгледате најбоље што можете.

Бренд hummel ове године прославља 100 година успешног пословања. Лого Classic бее или велика пчела, која је препознатљив мотив на гардароби, заправо говори о развојном путу бренда. Наиме, бренд се поистоветио са бумбаром који пркоси гравитацији и лети, иако је то противно и логици и природи. Да. То је прича о сањарима и ствараоцима који се удружују како би досегли немогуће – и успеју у томе. Мислећи најпре на освојање спортског тржишта и постанак међународног бренда препознатом у свету.

Целокупан асортиман hummel бренда можете наћи у Ђак Спорт радњама по јединственим ценама, а у промо периоду 17-23. априла када је на снази акција НЕДЕЉА БРЕНДА HUMMEL можете добити 5 пута већи поврат поена на своју Ђак и Спот картицу. Искористите прилику за феноменалну куповину у најближој Ђак Спорт радњи или на online shopu.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Годишњица завршетка НАТО бомбардовања: 24 године од краја Битке на Кошарама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почела 16. Полицијада на Златибору (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 10. јун

ОГЛАСНА ТАБЛА

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу