ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Хуманитарно вече за Кају Новаковић у Дому културе 28. октобра (видео)

Удружење грађана Златиборски круг из Чајетине, које је пружалац услуге социјалне заштите Дневни боравак за децу са сметњама у развоју, у сарадњи са Удружењем за неговање народне традиције „Златибор“, а уз подршку Дома културе у Чајетини, организује хуманитарно културно-уметничко вече „Срећа је једино што дељењем умножавамо!“

Хуманитарно културно-уметничко вече под називом „Срећа је једино што дељењем умножавамо!“ одржаће се у петак, 28. октобра у Дому културе у Чајетини. Прикупљена новчана средства од продатих улазница су намењена за набавку неуролошке ходалице и појаса за колица за унапређење квалитета живота наше суграђанке Катарине Новаковић, кориснице Дневног боравка.

„Каја ходалицу има овде у „Зрачку“ али јој је потребна једна приватно, да је користи и кући и приликом одласка у Стационар на вежбе. Ми смо имали идеју да се набаве нова колица али коштају око 2.000 евра па смо одустали од тога и за сада желимо само да набавимо појас који ће је причврстити за колица. Међутим, ако одзив буде добар, набавићемо и колица“, рекла је Зорица Милосављевић, председница Удружења грађана „Златиборски круг“.

28. октобар је дан када Каја пуни 18 година и овом приликом позива све који су у могућности да присуствују пре свега једној културној вечери и да својим присуством увеличају њен рођендан. 

„Позивам све да дођу на мој концерт“, каже Катарина Новаковић.

„Позивам грађане који имају времена и могу да присуствују концерту да дођу, па на крају и да поздраве Кају, да се видимо и дружимо и да уживамо у дивној и културној вечери. Ко није у могућности да дође, објављена су два рачуна, један је од Кајине маме а ми „Златиборски круг“ објавили смо донаторски рачун. Добровољно је давање новца, нисмо одредили цену улазница, мислим да то и не треба да то урадимо и да ће свако дати онолико колико може“. 

Организатор ове хуманитарне вечери је Удружење грађана Златиборски круг у сарадњи са Удружењем за неговање народне традиције „Златибор“ а уз подршку Дома културе у Чајетини.

У програму учествују:
-Удружење за неговање народне традиције „Златибор“
-Ученици основне школе „Димитрије Туцовић“ из Чајетине
-Корисници Дневног боравка „Зрачак“
-Дечији хор „Млађани грађани“

Улазница је добровољни прилог и сав прикупљен новац биће уплаћен на рачун девојчице. Они који су спречени да дођу, а желе да учествују у овој хуманитарној акцији, могу уплатити новчани износ на жиро рачун:
Драгица Новаковић
Чајетина
160-5700100988003-65

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпуна трансформација Градског културног центра кроз пројекат Престоница културе Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА