OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Холандски кампери поново гости кампа на Златибору

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Након паузе изазване пандемијом корона вируса, златиборски камп поново је угостио велику групу холандских кампера, за које су уприличени и веома занимљиви излети и обиласци Сирогојна, Стопића пећине, Водопада у Гостиљи и Мокре Горе.

Овде сада бораве прве две организоване групе иностраних кампера у току овог лета. Једну групу чине чланови највећег холандског кампинг клуба “НКЦ” и они бораве од 20. до 23. маја, док другу групу чине чланови једне од највећих кампинг асоцијација у Холандији “АСЦИ”.Они су на Златибор стигли са 20 возила и у кампу на Тић пољу бораве три ноћења, од 22. до 25. маја.

Златиборски камп је незаобилазна станица западно-европских кампинг група на њиховом пропутовању кроз земље Балкана. Иако је претходне две године пандемија корона вируса у знатној мери онемогућила долазак организоваих група, ове године, чим су се за то стекли повољни услови, сарадња са кампинг асцојицијама је настављена.

Да услови за боравак у златиборском кампу испуњавају високе стандарде европских кампера најбоље потврђује податак, да у организацији великих европских кампинг асоцијација, већ годинама, овде одмарају Холанђани, Немци, Енглези, Чеси, Словенци… Добра сарадња биће настављена и у наредном периоду јер је за ово лето а и следећу годину већ сада уговорена посета неколико великих група. Поред тога што уживају одмарајући се у кампу, они обилазе најпознатије атракције и упознају се са природним лепотама, културом и традицијом златиборског краја.

ТО Златибор

https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Рундек и Екипа у Градском културном центру

Oglasna Tabla

Уређење простора у ГКЦ-у, од 15. августа богат програм за све генерације

Oglasna Tabla

Добродошли на 6. Меморијални концерт трубачких оркестара „Светозар Лазовић Гонго“

Oglasna Tabla

За три дана Сабора трубача, регистровано 866 саобраћајних прекршаја, 153 возача возило под дејством алкохола, 11 под дејством дроге

Oglasna Tabla

Слобода у победничком ритму: Ужичани бољи од Мачве (2:1)

Oglasna Tabla

Данас је Свети Пантелејмон, добро је започети посао или кренути на пут

Oglasna Tabla

Не излазите без кишобрана – на снази наранџасти метео-аларм

Oglasna Tabla

Успешно завршен први Хуманитарни турнир у малом фудбалу „Ужице за Космет“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Потпуни колапс на Гостуну, формирана колона возила дугачка преко 10 километара

Oglasna Tabla