Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Холандски кампери поново гости кампа на Златибору

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Након паузе изазване пандемијом корона вируса, златиборски камп поново је угостио велику групу холандских кампера, за које су уприличени и веома занимљиви излети и обиласци Сирогојна, Стопића пећине, Водопада у Гостиљи и Мокре Горе.

Овде сада бораве прве две организоване групе иностраних кампера у току овог лета. Једну групу чине чланови највећег холандског кампинг клуба “НКЦ” и они бораве од 20. до 23. маја, док другу групу чине чланови једне од највећих кампинг асоцијација у Холандији “АСЦИ”.Они су на Златибор стигли са 20 возила и у кампу на Тић пољу бораве три ноћења, од 22. до 25. маја.

Златиборски камп је незаобилазна станица западно-европских кампинг група на њиховом пропутовању кроз земље Балкана. Иако је претходне две године пандемија корона вируса у знатној мери онемогућила долазак организоваих група, ове године, чим су се за то стекли повољни услови, сарадња са кампинг асцојицијама је настављена.

Да услови за боравак у златиборском кампу испуњавају високе стандарде европских кампера најбоље потврђује податак, да у организацији великих европских кампинг асоцијација, већ годинама, овде одмарају Холанђани, Немци, Енглези, Чеси, Словенци… Добра сарадња биће настављена и у наредном периоду јер је за ово лето а и следећу годину већ сада уговорена посета неколико великих група. Поред тога што уживају одмарајући се у кампу, они обилазе најпознатије атракције и упознају се са природним лепотама, културом и традицијом златиборског краја.

ТО Златибор

https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У ритму недеље са Слободанком Станков (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани опрезнији са зајмовима због све скупљих некретнина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршница Базума у Ужицу: Џез на српски начин

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ево где у Србији просечне плате имају шест цифара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дојаве о бомбама у школама широм Србије – Родитељима речено да не доводе децу на наставу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Спремност у свим ситуацијама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак 29.05.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Невреме правило хаос у деловима Србије: Ванредно у околини Пожеге и Ужица, путеви у Златиборском округу оспособљени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почињу пријаве за нових 100.000 ваучера за одмор у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА