Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Хладно са слабим снегом, до 5 степени

У Србији ће данас током дана бити облачно, ветровито и хладно, са слабим снегом уз мање повећање висине снежног покривача, осим на северозападу Војводине где ће бити суво.

Ујутру ће понегде бити слабог мраза, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У Тимочкој Крајини падаће киша која се средином дана очекује понегде и у осталим нижим пределима Србије. По подне и увече доћи ће до постепеног престанка падавина у свим пределима.

Дуваће умерен и јак северни и северозападни ветар, на истоку краткотрајно и са олујним ударима, увече у слабљењу. Јутарња температура од -1 до 3 °C, највиша дневна од 2 до 5 °C.

У Новом Саду ће током дана бити облачно и хладно са слабим снегом, средином дана и са слабом кишом. Дуваће умерен, повремено и јак северни и северозападни ветар. Увече ће доћи до престанка падавина, а ветар ће бити у слабљењу. Јутарња температура око 0 °C, највиша дневна око 2 °C.

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се у јутарњим сатима све до краја седмице очекује локална појава мразева (на 2 м до -2 °C, а при тлу до -5 °C).

Дневна температура биће у постепеном порасту, али и даље испод просека за прву половину априла. Током дана умерено до потпуно облачно, у планинским пределима уз провејавање слабог снега. Слаба киша очекује се у петак по подне у Банату, а за викенд и почетком следеће седмице местимично и у осталим пределима.

На Копаонику минус 9, најтоплији Неготин са 3 степена Целзијуса

У Србији је јутрос у шест сати најхладније било на Копаонику, где је измерено минус девет степени Целзијуса, а најтоплији је био Неготин са три степена.

На Црном Врху било је минус шест, а на Златибору минус пет степени.

У Београду је у шест сати било нула степени.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон