ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Хладно јутро, током дана могућа киша, температура до 13 степени

У Србији ће јутро бити хладно и делимично ведро уз мраз. У току дана ће бити умерено до потпуно облачно и топлије, пре подне на северу, а по подне понегде и у осталим крајевима могућа је слаба киша, која се ујутро у Бачкој, а увече на истоку Србије може ледити на тлу.

Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јужни и југоисточни, у осталим крајевима јужни и југозападни, по подне и увече у појачању, нарочито на југу Баната и на планинама, где ће повремено достизати ударе олујне јачине, саопштио је Републички хидрометеоролошки заводa

Најнижа температура од -5 до 0 , а највиша од 7 до 13 степени, у Тимочкој Крајини око 4 степена.

У Новом Саду јутро ће бити хладно и делимично ведро уз мраз. У току дана умерено до потпуно облачно и топлије, средином дана и по подне са слабом кишом. Ветар слаб и умерен, по подне повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша око 11 степени.

Према прогнози за наредних седам дана, у петак ће бити умерено до потпуно облачно, ветровито и осетно топлије са максималном температуром од 14 до 23, само у Тимочкој Крајини хладније, око 7 степени, а понегде се очекује и слаба киша. Дуваће јак, на југу Баната и на планинама и олујни јужни и југозападни ветар. Ветровито ће се задржати и у суботу, када се у другом делу дана очекује јаче наоблачење с кишом, која ће увече и током ноћи у брдско-планинским пределима прећи у снег.

Температура ће бити у паду. У недељу се очекује суво и хладно, на северу претежно сунчано, у осталим крајевима облачно, а на југу још понегде са слабим снегом, али са тендецијом постепеног разведравања према крају дана. Затим прохладно, нарочито у јутарњим сатима, у понедељак претежно сунчано, у уторак мало и умерено облачно и суво. Средином надедне седмице киша и снег се очекују углавном у брдско-планинским пределима.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ОШ „Стари град“ у Ужицу наградила своје ученике у ваншколским активностима (ВИДЕО)

Радо иду Српкиње у војнике: Анђела из Чачка се добровољно пријавила на служење војног рока

Ухапшена три Крагујевчанина због покушаја убиства на Златибору

Временска прогноза за петак, 1. март 2024.

БДП у последњем кварталу 2023. носили пољопривреда и грађевинарство

ОГЛАСНА ТАБЛА