OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Hit proizvod od malina: Jedinstvena maska za lice oduševila žene u Arilju

Arilje – Za sve meštane opštine Arilje malina je pravo crveno zlato, od kog se živi generacijama unazad.
Ona se bere, prodaje, prerađuje u džemove, sokove i slatka i tako donosi novac u domove. Međutim, jedna Ariljka malinama je udahnula novi život i iskristila ih na jedinstven način. Mila Lečić je od ovog zdravog voća napravila masku za lice i to je, kako se pokazalo, bio pun pogodak.

„Nama je malina sve, pa zašto je ne iskoristiti i u kozmetičke svrhe. Puna je voćnih kiselina, vitamina i minerala. Prvo sam kao i obično, probala masku na sopstvenoj koži i videla da je efekat odličan. Jer, sve što se jede, može da se i stavi na lice. Maska se pravi od sušenih malina i hidrantne podloge, drži se oko 20 minuta i odgovora svakom tipu kože. Ovo voće zaista je naše crveno zlato“, rekla je Mila za RINU.

Maska od maline vrlo brzo postala je izuzetno tražena kod pripadnica lepšeg pola, pa na tretman dolaze i žene iz obližnjih gradova. Ono što je oduševilo Milu, jeste činjenica da čak i žene iz Arilja ne odolevaju ovom novom trendu koji je ona lično postavila.

„Obična je predrasuda da samo žene iz grada vode računa o svom izgledu. Naše Ariljke, iako većina njih, radi teške polsove u malinjacima, negovane su i prate trendove. Ni njima ovog voća nikad dosta, pa su sa oduševljenjem prihvatile ovu masku sa domaćim malinama, jer nigde nisu tako crvene i zdrave kao u Arilju“, priča Mila uz širok osmeh.

Da li će ovaj Milin izum zaživeti i u ostalim krajevima Srbije, ostaje da se vidi, ali sigurno je da maline nisu više samo muka za Ariljke, već mogu biti itetekako korisne.

RINA (GZS)

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vučić: Vakcinisaćemo dva miliona ljudi

Oglasna Tabla

Policijski čas u Beogradu od petka do ponedeljka

Oglasna Tabla

Čajetina odoleva infekciji Covid 19

Oglasna Tabla

Uvedena vanredna situacija u Varoši – neće biti Zlatarfesta!

Oglasna Tabla

Slavna srpska virusološkinja dr Ana Gligić ima optimističnu prognozu: Sledi naglo opadanje koronavirusa!

Oglasna Tabla

Na području Zlatiborskog okruga potvrđena 94 nova slučaja „covid 19“ virusa

Oglasna Tabla

Goran Stevanović: „Ovo su tri simptoma zbog kojih morate odmah da se javite u KOVID AMBULANTU, počne lako, ali se onda pogorša“

Oglasna Tabla

„Klinička slika dece ozbiljnija nego u prvom naletu virusa“

Oglasna Tabla

Nove mere: Obavezne maske, prekinut rad PU, ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata

Oglasna Tabla