22.1 C
Uzice
јун 11, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

HIT KOMEDIJA „OD A DO DA“ U PETAK GOSTUJE U NARODNOM POZORIŠTU

CECA GIF (2)

Ona je srela njega. On je ugledao nju. Pomislila je ‘Možda je on pravi?’. On je pomislio da je ona…Ne, ne…nije ovo još jedna obična priča o ženi i muškarcu. Ovo je priča o ljubavi, i svemu kroz šta ljubav prolazi od prvog susreta do sudbonosnog DA.

 Beogradska hit komedija „Od A do DA“, gosutuje u petak, 24. marta u Narodnom pozorištu. Početak predstave zakazan je za 20:00, a karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta svakog radnog dana 14:00 – 20:00. Režiju potpisuje Isidora Goncić, adaptaciju Kristina Radenković, a u podeli su Marijana Mićić i Bojan Perić. Predstava je premijerno izvedena 24. februara ove godine u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ u Beogradu i do sada je gostovala u nekoliko većih gradova Srbije.

 Komedija „Od A do DA“, prati razvoj ljubavne veze kroz situacije ovde , danas, sada. I dok se glavna zbivanja događaju u neizgovorenim trenucima, izmedju dijaloga, Žena i Muškarac prolaze kroz krize, sumnje, uspone, padove, komične životne situacije, vrteći se u neprekidnom krugu nesigurnosti i želje za nečim boljim.

 Cene ulaznica:

  • parter: 500 dinara

  • balkon: 400 dinara

Izvori: www.ukvuk.org.rs

cest

 

 

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Erski humor- tema novog filma osnovaca iz Ravni

Oglasna Tabla

Udruženje „Veterani Zlatibora“ – čuvari narodne tradicije (VIDEO)

Oglasna Tabla

Mali odmor: Rzav, osveženje u vrelim danima

Oglasna Tabla