25.4 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

GRUPA“ART RECORD“ IZ UŽICA POBEDNIK TREĆEG UNFEST-a!

U veoma jakoj konkurenciji od 8 finalista, ovaj bend je ostavio najači utisak na četvoročlani žiri koji su činili: Rade Radivojević-kompozitor, Aleksandar Dujin-kompozitor i direktor Muzičke produkcije RTV, kao i članovi “Nevernih beba” Jelena Pudar i Vladan Vlajko Đurdjević.

Pored grupe Art Record, na festivalu su nastupili i Big brothers band (Tuzla), Njuške (Novi Sad), Lift (Beograd), Art Record- (Užice) Dado Dolmagić (Subotica), Bach (Beograd), Dejan Bojović i Novogovor (Kladovo), Marija Ugrica (Beograd). U revojalnom delu su nastupili: Kiki Lesendrić i Piloti. Pobednik je dobio novčanu nagradu u iznosu od 1000 evra, mogućnost snimanja spota i snimanje zajedničkog albuma sa finalistima ovogodišnjeg i UNFEST-a 2015.

Foto: Promo

Veliko mi je zadovoljstvo što je još jedan UNFEST uspešno priveden kraju. Opšti utisak ljudi koji prate ovaj festival je da je ovogodišnje finale bilo kvalitetnije od predhodnog. Podigli smo nivo organizacije na viši nivo i želeo bih da se zahvalim svima koji su u tome učestvovali. Bilo je divno raditi sa selektorom Milanom Đurđevićem koji je napravio odličan izbor takmičarskih bendova, članovma žirija, sponzorima i prijateljima festivala. Posebno se zahvaljujem celom timu koji je učestvovao u organizaciji i besprekorno odgovorio na svaki zadati zadatak. Što se tiče sledećeg UNFEST-a, mi ćemo već sledeće nedelje preduzeti dalje korake. Ono što će se svakako desiti je promena koncepta i strukture festivala, jer je to neophodno kako bi festival iz godine u godinu bio kvalitetniji – Dragan Jocić, direktor UNFEST– a.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Izvor: (Telegraf.rs/ PR)

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla