OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Groblje Sarića Osoje dobija novu upravnu zgradu

U toku je druga faza radova na rekonstrukciji upravne zgrade Javno komunalnog preduzeća „Bioktoš“ na groblju Sarića Osoje koja je izgorela u požaru u decembru prošle godine. Vrednost radova druge faze, koju finansira JKP Bioktoš i čiji završetak se očekuje u novembru, je oko 12 miliona dinara. Za prvu fazu radova Grad Užice je iz budžeta izdvojio oko 10 miliona dinara.

Prema rečima Ivana Stanisavljevića, člana Gradskog veća za javna preduzeća, radovi se izvode u skladu sa dinamičkim planom.

„Ovi radovi obuhvataju završetak zgrade, izradu fasade, izolacije, zamenu stolarije, sistema grejanja. Urađeno je 383 m2 novog prostora, koji obuhvata odvojen prostor za radnike, nove kancelarije, celokopuna radna jedinica groblja će biti premeštena u ovu upravnu zgradu. Nakon završetka radova, nova upravna zgrada biće na ponos kako zaposlenih tako i sugrađana koji će na jednom mestu po prvi put moći da završe sve usluge koje imaju u Radnoj jedinici groblje u JKP „Bioktoš“. Očekujemo da celokupna zgrada bude useljena do kraja godine.“

Dragan Tešić iz firme Radmont d.o.o. Bajina Bašta istakao je da se radovi na objektu upravne zgrade na groblju Sarića Osoje izvode nesmetano i da se završetak radova očekuje početkom novembra.

„Ostaje da se uradi unutrašnji malter, ravnajući slojevi i keramičke pločice. Jedan deo stolarije je ugrađen, drugi deo će biti do kraja sedmice. Voda i kanalizacija su završeni.“

Direktor JKP „Bioktoš“ Oliver Ristanović

Direktor JKP „Bioktoš“ Oliver Ristanović naveo je da je deo sredstava iz poslovne dobiti preduzeća opredeljen za završetak druge faze rekonstrukciju upravne zgrade na Sarića Osoju.

„Većina radnika sa groblja Sarića Osoje izmeštena je na groblje Dovarje, tako da uspevamo sve poslove da završimo na vreme. Završetkom nove uprave zgrade radnici će imati mnogo bolje uslove za rad.“

Ristanović je naveo da su trenutno pored radova na izgradnji upravne zgrade na Sarića Osoju u toku i završni radovi na izgradnje druge zgrade na Zelenoj pijaci.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kon: Treba razmišljati o zabrani kretanja, da se ide samo do prodavnice

Oglasna Tabla

Zvanično više od 500 novoobolelih u Srbiji, preminula još jedna osoba

Oglasna Tabla

Zaposlenima u prosveti plate ispod minimalca

Oglasna Tabla

U Užicu smanjen broj hospitalizovnih od Covid-19

Oglasna Tabla

Poziv ugostiteljima – Destinacijski rezervacioni sitem

Oglasna Tabla

TUGA: Preminula devojčica (13) koju je pokosio pijani vozač

Oglasna Tabla

Sazvana hitna sednica Kriznog štaba zbog sve većeg broja obolelih u Srbiji

Oglasna Tabla

„Obavezno nošenje maski za automobile, odlučio Krizni štab“: Nestorović na Instagramu izazvao buru

Oglasna Tabla

Novi planovi države za organske proizvođače

Oglasna Tabla