ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ГрО ДС Ужице: Ко је одговоран за саобраћајни колапс у Ужицу

Да ли је случајност или намера, али јучерашњи петак 13., грађани Ужица, а посебно возачи, памтиће по саобраћајном колапсу који се током читавог дана дешава на магистралном путу поред града и кроз само Ужице.
На сајту ЈП “Путеви Србије” налази се обавештење о извођењу радова на санацији оштећења на шахтама, у периоду од 13. до 17.10.2023. године, на деоници Ужице – Бела Земља. Уз похвалу да се неко сетио да отклони ове недостатке на поменутој деоници, поставља се питање да ли је могао бити изабран лошији тренутак од јучерашњег дана дана. Крај радне недеље и почетак једног од последњих лепих викенда у овој години, као и традиционална гужва петком на путу ка Златибору изазвали су невиђене гужве у самом граду, као и на магистрали (како ли ће тек бити у недељу поподне?).

Колоне возила се простиру од Севојна, кроз насеље Крчагово, а градски превоз функционише по најновијем реду превоза – аутобус стигне кад га видиш, а можда ни тада.
Да ли је градско руководство упознато са планираним радовима и да ли су могле да се спрече настале гужве? Као и у нашим претходним критикама на рачун садашње власти, од “стручних” кадрова владајуће странке тешко је очекивати решење и за лакше проблеме, а камоли за
овакве ситуације.
Шта ће се дешавати наредних дана, остаје да видимо. Оно што предлажемо грађанима Ужица, када следећи пут буду изашли на локалне изборе, јесте да се подсете на ову и многе сличне ситуације, када је“напредна” власт показала нестручност и незаинтересованост за свакодневни живот грађана Ужица. Нећемо им замерити што су се прихватили посла који не знају да раде, казнићемо их на изборима и послати у прошлост!

Градски одбор Демократске странке Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Концерт народних игара и песама – КУД „Златибор“ Чајетина

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору одржана седма Туристичка конференција „Западна Србија“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Успостављен директан платни промет између Србије и Црне Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији послује 32.139 фирми које немају запослене

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски Дан планина обележава се данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Промоција књиге „У загрљају месечине“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уговори о сталном запослењу за раднике ангажоване током ковида (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Следеће године 18 нових возова, нове пруге и линије Србијавоза

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА