OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

„Grand Hotel Tornik“ Zlatibor – dobitnik nagrade „Turistički cvet“

Grand Hotel Tornik Zlatibor je dobitnik nagrade „Turistički cvet“ u kategoriji Ugostiteljski objekat za smeštaj – hotel. Nagradu je primio Miroljub Aleksić, predsednik Alko grup u okviru koje posluje i lanac A HOTELI.

Ovogodišnja 35. po redu ceremonija dodele nagrade Turistički cvet održana je u Klubu poslanika, dok je istog dana Turistička Organizacija Srbije obeležila 25 godina postojanja. Ova nagrada, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, se dodeljuje u 5 kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma. Svečanosti su prisustvovali Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i brojne druge zvanice.

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru otvoren je u junu 2018 i pravi je izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Odlikuje ga bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima.

Hotel raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica, od toga 30 apartmana i 99 soba (dvokrevetne – francuski i singl kreveti i jednokrevetne sobe) ukupnog kapaciteta 300 ležaja. U okviru hotela nalazi se i soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

Gosti ovog grandioznog objekta koji se nalazi na 600 m od centra Zlatibora, imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima uključujući restoran, lobi i vinski bar, kongresne dvorane na površini od oko 500 m2, kao i izuzetno atraktivan Spa i Velnes centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe. Tokom letnjih meseci gosti mogu da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500 m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Prijava kandidata za program Moja prva plata počinje 8. oktobra

Oglasna Tabla

Stiglo zvanično obaveštenje – Od 1. oktobra nova pravila za putovanje

Oglasna Tabla

14 povelja, plaketa i nagrada zaslužnim građanima, preduzećima i udruženjima u Užicu

Oglasna Tabla

Razglednica iz Arilja

Oglasna Tabla

Dr Kon ima dojave: „Profesor uđe u učionicu i kaže đacima – ne trebaju vam maske“

Oglasna Tabla

Umeren intenzitet saobraćaja: Na putevima u Srbiji potreban oprez zbog kiše i mogućih odrona

Oglasna Tabla

Danas oblačno i hladno, u petak stiže preokret

Oglasna Tabla

Saopštenje za javnost Ujedinjene opozicije Srbije u Užicu

Oglasna Tabla

Atletičari „Mladosti“ uspešni na državnom prvenstvu

Oglasna Tabla