OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Gradsko veće: 500.000 za Zdravstveni centar Užice, vrtići se neće naplaćivati… (VIDEO)

Gradsko veće odlučilo je da se iz budžeta isplate novčana sredstva Zdravstvenom centru Užice za nabavku neophodnih sredstava koja su im potrebna za rad u uslovima vanrednog stanja. Ovu finansijsku pomoć grada Užica, Zdravstveni centar će upotrebiti za nabavku jednog aspiratora, četiri inhalatora i četiri pulsna oksimetra, 10 dozera za tečni sapun, kao i kupovinu 100 kompleta posteljine. Okvirna vrednost nabavke svih ovih stvari je oko pola miliona dinara. Donesena je odluka da užički Vrtić, za vreme trajanja vanrednog stanja, ne naplaćuje od roditelja svoje usluge i, istovremeno, upućena preporuka privatnom vrtiću da postupi identično.

„Grad je doneo odluku da će izdvojiti taj novac. U svakodnevnom smo kontaktu sa rukovodstvom bolnice, stojimo im na raspolaganju za sve opravdane zahteve, i njima i Domu zdravlja. U poziciji smo, kao i država, da imamo dovoljno novca, ukoliko ova epidemija ne bude trajala previše dugo, da izađemo na najbolji mogući način iz nje i da pomognemo javnom sektoru i naravno koliko budemo mogli i svim drugima koji budu tražili pomoć“ -naveo je Petković.

Na sednici Štaba za vanredne situacije predstavnici MUP-a, zdravstva, Crvenog krsta, javnih preduzeća izvestili su prisutne da je stanje u gradu pod kontrolom, da građani nemaju razloga za brigu i da imamo kapacitet da dočekamo ove teže dane na najbolji način.

Užice – Oglasn Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Uhapšen još jedan učesnik užičkih protesta

Oglasna Tabla

19 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19 sa teritorije Zlatiborskog okruga

Oglasna Tabla

TAČNO PRE 60 GODINA: Na današnji dan, 7. avgusta 1960 godine otvorena je užička plaža

Oglasna Tabla

Guča 2020. bez Sabora: Kako Srbi pišu istoriju

Oglasna Tabla

Jedan od smešnijih srpskih izraza „Nadrljao kao Žuti“, potekao je iz veoma tužne priče o mladiću neupućenom u naše običaje

Oglasna Tabla

Od Užica 300.000 dinara za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Oglasna Tabla

Maline u čokoladi: Neodoljive domaće praline koje ćete obožavati (VIDEO)

Oglasna Tabla

Danas isplata 60 odsto minimalca za više od 235 hiljada preduzeća

Oglasna Tabla

MUP Srbije povodom stradanja ptica saopštio da nije nadležan za kontrolu preleta helikoptera

Oglasna Tabla