ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Градска изборна комисија прогласила је листу групе грађана „Наш град – наши људи“

Проглашена листа „Наш град – наши људи“ под бројем 3 Градска изборна комисија прогласила је листу групе грађана „Наш град – наши људи“ коју чине Ужичка одбрамбена лига (УОЛ) и Ужичка акција (УА) са кандитатима за одборнике на локалним изборима 2. јуна. Носилац листе адвокат Радован Новаковић из Ужичке акције каже да су за непуна три дана успели да скупе 759 потписа Ужичана што је најбољи доказ колико су људи жељни промена у граду уз речи захвалности свима који су им на овај начин указали поверење.
– Сматрам да је ово довољан показатељ колико су Ужичани незадовољни начином на који се данас води град Ужице и желе да се то промени у наредне четири године – рекао је Новаковић уз позив суграђанима да подрже све опозиционе листе у прикупљању потписа , јер је јако важно да после 2. јуна у ужичком парлементу буде што више странака тренутно опозиционо оријентисаних са којима би касније била формирана већина. – Наглашавам да под опозиционим странкама не мислим на странку Милана Стаматовића и Здраву Србију, јер нису никаква опозиција у овом граду – навео је Новаковић. Каже да кампања ове коалиције у наредних двадесет дана неће бити заснована на политици и политичарењу и трудиће се да дају конкретна решења за конкретне проблеме у граду.

Уколико добију прилику да формирају власт после 2. јуна кажу да ће три ствари одмах урадити:
– Спровођење одлуке о рушењу дела хидроцентрале који је нелегално и незаконито саграђен и отварање хидроцентрале за све туристе са бесплатним уласком за Ужичане. Друго раскидање уговора о јавно-приватном партнерству као вида корупције и криминала јер је град у обавези да плати 10 милиона за јавну расвету која је могла да кошта драстично мање, Тај износ је четвртина буџета града Ужица на годишњем нивоу. И треће расписивање јавног конкурса за све позиције директора јавних предузећа и јавних установа у граду Ужицу како би на та места дошли способни и образовани кадрови – навео је Новаковић. Дејан Крчевинац, тренутно једини опозицио0ни одборник у ужичком парлементу и други на листи „Наш град – наши људи“каже да су млади који су и на њиховом листи унели доста енергије у прикупљање потписа за ову листу.
– Они искрено и од срца воле овај град, знам њихове амбиције и позивам грађане да 2. јуна гласају за листу под бројем 3, јер је наша листа у протеклих двадесет година и у историји ужичке политичке сцене уникатно. На нашој листи су млади од 23 до 30 година, уз допуну пар нас старијих који имамо више животног искуства – рекао је Крчевинац (УОЛ). Додаје да су са младима са своје листе и опозиционим листама створе коалицију која може да победи власт у Ужицу.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Борцима са подручја града Ужица додељене борачке легитимације

Казну за појас плаћаће сви у возилу ако само један није везан

Крилца из БАКИНЕ КУХИЊЕ: Познато јело на нови начин (ВИДЕО)

Изазови са друштвених мрежа – вапај за пажњом који позива родитеље на опрез

Поскупљује претплата за Јавни сервис

Aкустичнo музичкo крстaрeњe чeтврткoм у бaшти Грaдскoг културнoг цeнтрa

Прво еко кампинг излетиште на територији града Ужица отворено у Мокрој Гори

Ваљево, протест против рударења литијума

Гондола почиње са радом од 10 часова у уторак и среду