ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Градоначелници Ужица Плакета за допринос афирмацији безбедности саобраћаја

Поводом 8. марта, Агенција за безбедност саобраћаја организовала је у Палати Србија доделу плакета женама које су допринеле афирмацији безбедности саобраћаја. Међу добитницама овог значајног признања је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

“Ја желим да се у своје лично име, али и име мојих сарадника који се баве темом безбедности у саобраћају захвалим на овом признању. Драго ми је да је препознато све оно што смо радили у претходном периоду са циљем да свест о безбедности саобраћаја буде подигнута на још виши ниво.

Иако година није добро почела када је у питању број саобраћајних незгода и страдалих у њима, на нама је да и даље развијамо свест о безбедности у саобраћају. Едукација на првом месту младих од пресудног је значаја и то је оно чему ћемо сви заједно посветити посебну пажњу у наредном периоду”, истакла је након доделе признања, градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

Она подсећа да у граду  неколико година уназад постоји пракса да се свим новорођеним бебама бесплатно дају аутоседишта али и обука за монтажу за родитеље у Црвеном крсту Ужице.

“Такође веома водимо рачуна о едукацији најмлађих учесника у саобраћају па у сарадњи са припадницима саобраћајне полиције организујемо бројне обуке и радиионице прилагођене њиховом узрасту. Са задовољством учествујемо у пројекту „Пажљивко“ који реализује Агенција за безбедност саобраћаја и наравно свим осталим активностима агенције. Такође радимо и на сталном усавршавању система саобраћајне сигнализације и набавци нове неопходне опреме. Желим посебно да нагласим и да ћемо пројектом Обилазнице око Ужица значајно смањити ризике и повећати безбедност свих учесника у саобраћају”.

Агенција за безбедност саобраћаја, традиционално сваког 8. марта додељује плакете за допринос афирмацији безбедности саобраћаја. Признања добитницама уручио је директор Душко Пешић, а додели је присуствовала и тв водитељка Деа Ђурђевић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Rammstein special night“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хип-хоп вече-Најбољи живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Суспензија ђака – како ће изгледати и које су обавезе родитеља, а које школе и наставника

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Матијевдан: Обележавамо празник светог апостола и јеванђелисту Матеја

ОГЛАСНА ТАБЛА