OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Градоначелници Ужица Плакета за допринос афирмацији безбедности саобраћаја

Поводом 8. марта, Агенција за безбедност саобраћаја организовала је у Палати Србија доделу плакета женама које су допринеле афирмацији безбедности саобраћаја. Међу добитницама овог значајног признања је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

“Ја желим да се у своје лично име, али и име мојих сарадника који се баве темом безбедности у саобраћају захвалим на овом признању. Драго ми је да је препознато све оно што смо радили у претходном периоду са циљем да свест о безбедности саобраћаја буде подигнута на још виши ниво.

Иако година није добро почела када је у питању број саобраћајних незгода и страдалих у њима, на нама је да и даље развијамо свест о безбедности у саобраћају. Едукација на првом месту младих од пресудног је значаја и то је оно чему ћемо сви заједно посветити посебну пажњу у наредном периоду”, истакла је након доделе признања, градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

Она подсећа да у граду  неколико година уназад постоји пракса да се свим новорођеним бебама бесплатно дају аутоседишта али и обука за монтажу за родитеље у Црвеном крсту Ужице.

“Такође веома водимо рачуна о едукацији најмлађих учесника у саобраћају па у сарадњи са припадницима саобраћајне полиције организујемо бројне обуке и радиионице прилагођене њиховом узрасту. Са задовољством учествујемо у пројекту „Пажљивко“ који реализује Агенција за безбедност саобраћаја и наравно свим осталим активностима агенције. Такође радимо и на сталном усавршавању система саобраћајне сигнализације и набавци нове неопходне опреме. Желим посебно да нагласим и да ћемо пројектом Обилазнице око Ужица значајно смањити ризике и повећати безбедност свих учесника у саобраћају”.

Агенција за безбедност саобраћаја, традиционално сваког 8. марта додељује плакете за допринос афирмацији безбедности саобраћаја. Признања добитницама уручио је директор Душко Пешић, а додели је присуствовала и тв водитељка Деа Ђурђевић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Због кријумчарења наркотика у Пријепољу ухапшен пар из Подгорице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац теже повређен након пада са мотора у Бродареву

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Браниславом Митровићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

РЕКОРД У УЖИЦУ! 3.200 људи на Слободи, само за 50 људи мање него ли у читавом колу Суперлиге!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посни ручак за 2 особе: Спремите хрскаве и здраве филете! За цео оброк потребно је само 300 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПК „Торник“ на Триглаву

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други круг завршног испита за осмаке 17. 18. и 19. августа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србијо, имаш нову шампионку Европе! Млада Миа се угледа на Новака, кренула је његовим стопама суровом доминацијом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зека лепотан забавио најмлађу публику у Трипкови

ОГЛАСНА ТАБЛА