ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Градоначелница преузела заставу МОСИ, град Ужице домаћин наредне године (ВИДЕО)

На свечаности током које су проглашени најбољи и додељена признања у Колашину су завршене 58. Међуопштинске спортске игре. Овом приликом, спортисти Колашина уручили су градоначелници Ужица др Јелени Раковић Радивојевић и ужичким спортистима заставу МОСИ, јер ће град Ужице бити домаћин наредних игара.

Уз честитке свим спортистима на освојеним медаљама и признањима, као и постигнутим  личним и рекордима МОСИ, градоначелница Ужица истакла је да се нада да ће Ужице бити једнако добар домаћин спортистима из Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије.

“Ја најпре желим да вас све поздравим и да честитам општини Колашин на успешно организованим 58. Међуопштинским омладинским спортским играма. Честитам и свим спортистима који су освојили признања и медаље и током ова четири дана обарали личне и рекорде игара.

Са великим задовољством и поносом данас преузимам заставу највеће смотре аматерског спорта на Балкану и наравно верујем да ћемо ако не бољи, бити једнако добри домаћини, спортистима из Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије.

Ужице је град у коме су стасали и стасавају и данас врхунски спортисти, али пре свега добри људи, који ће вас дочекати отвореног срца. Пред нама је озбиљан изазов, али сигурна сам да ћемо потпуно спремни наредног лета организовати 59. МОСИ”.

У конкуренцији од 1800 такмичара из 29 општина Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине, најбоља екипа 58.МОСИ у генералном пласману, је екипа Новог Пазара. Свеукупни победник у женској конкуренцији је Нови Пазар, друга је екипа Ужица, а трећа екипа Берана. У мушкој конкуренцији прво место је освојила екипа Новог Пазара, друго је Бијело Поље а трећа екипа из Пљеваља. Пехар за фер плеј припао је екипи Вишеграда, док је најкомплетнија гостујућа екипа, екипа Пљеваља. Спортисти Ужица са ових МОСИ враћају се са око 20 медаља.

Процене су да ће наредне године у Ужицу бити до сада највећи број учесника и у складу са тим Град се заједно са Спортским савезом и свим спортским клубовима увелико припрема за 59. МОСИ, које се у Ужицу одржавају после готово 50 година.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила