OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Gradonačelnica obišla radove na putnim pravcima u MZ Kačer


Miodrag Gardić i Miloš Tanasković meštani zaseoka Tanaskovići u Kačeru sa zadovoljstvom su dočekali gradonačelnicu i njene saradnike na putnom pravcu koji je danas asfaltiran. Izražavaju zahvalnost, jer kako ističu ovde mladi žele da ostanu na selu.

“Bavim se poljoprivredom i stočarstvom, zahvalio bi se Gradu i nadam se da ćemo i dalje sarađivati jer bez puta nema opstanka i ostanka mladih na selu”, kaže Tanasković koji se vratio da živi u Kačeru.

Po rečima gradonačelnice Užica dr Jelene Raković Radivojević u ovoj mesnoj zajednici radiće se ukupno 16 putnih pravaca.

“U prošloj godini u Kačeru je ostalo nerealizovanih 7 putnih pravaca, a zajedno sa 9 putnih pravaca koji će se realizovati do kraja ove godine biće to ukupno 16 putnih pravaca u dužini od 2000 metara, čija je vrednost sa učešćem građana oko 7,5 miliona dinara. Takođe, biće saniran i glavni put u dužini od 400 metara”.

Gradonačelnica dodaje i da se uporedo radi u još dve seoske mesne zajednice Ravnima i Trnavi, a da će se nakon toga mehanizacija JKP “Niskogradnja” preseliti u Lunovo Selo i Kremna.

“U Gradskom budžetu je za poziciju održavanje puteva i ulica izdvojeno 255 miliona dinara, rebalansom će ova pozicija biti povećana još za 80 miliona dinara. Pokušaćemo da sve radove ubrzamo i da sve putne pravce koji su u planu da se rade i završimo”, zaključuje gradonačelnica.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla