24.2 C
Uzice
октобар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Građani Prijepolja najavili skup podrške Micanoviću protiv Tandira

Nakon više od 48 sati od kako je krenuo sa štrajkom glađu ispred opštinske kuće osnivač i predsjednik Odbojkaškog kluba “Bambi Volej” Adis Micanović kaže da se osjeća jako iscrpljeno, međutim i da neće odustati od svoje namjere sve dok stvari ne istjera na čistac.

Tokom dana štrajku će se pridružiti i nekoliko igračica ovog kluba, dok je za 12 časova najavljen skup podrške građana Prijepolja u borbi protiv kriminala i korupcije i potpisivanje peticije, piše PP Media.

Opštinsko vijeće i Sportski savez opštine Prijepolje zakazali su jučer konferenciju za medije na kojoj je trebalo da bude objašnjeno zašto je Odbojkaškom klubu “Bambi Volej“ opredeljeno 50 hiljada dinara za 2018. godinu. Konferenciju, zakazanu u Domu kulture, prekinuo je Eldar Lisica.

“I ako sam jako iscrpljen sve ovo što se dešava daje mi snagu da izdžim u svojoj borbi protiv nepravde, kriminala i korupcije. Moje odbojkašice danas će se priključiti štrajku i ako sam ja pokušao da ih odgovorim od te namjere jer se radi o djeci”, kaže vidno iscrpljen Micanović.

Član Opštinskog vijeća zadužen za sport Nebojša Žunić i ako je juče rimao nameru da iznese stav lokalne samouprave po pitanju Adisovog štrajka jutros je odustao od te namjere.

“Moram da izvršim dodadtne konsultacije sa predsjednikom opštine Dragoljubom Zindovićem, pa ćemo tek onda imati jasan stav koji ćemo iznijeti u medije. Moguće je i da zakažemo konferenciju za novinare na kojoj će se i predsjednik obratiti, zbog toga vas molim za strpljenje”, uz izvinjenje što jutros ne može da daje izjave kazao je Žunić.

Inače OK Bambi Voleju prošle godine je iz opštinske kase dobio nešto više od milion dinara, međutim nakon prijavljivanja policiji lokalnog lidera Stranke pravde i pomirenja i optužbe na njegov račun za reketiranje i iznudu ove godine komisija za raspodjelu sredstava Bambi Voleju namijenila je svega 50 hiljada dinara.

Izvor: sandzacke.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Đaci pošumljavaju požarišta

Oglasna Tabla

Počela vakcinacija protiv gripa u svim domovima zdravlja

Oglasna Tabla

Vlada Srbije:Komercijalni letovi na Ponikvama od naredne godine

Oglasna Tabla

Užička gimnazija obeležila 180 godina postojanja

Oglasna Tabla

Šampion, u svom maniru: pobeda i trka za najboljeg u državi

Oglasna Tabla

Žetva medalja plivača „Sloboda“ iz Užica

Oglasna Tabla

15. oktobar – Međunarodni dan seoskih žena

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Zlatokosa“

Oglasna Tabla

Uživajte u miholjskom letu: Danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla