ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Град Ужице за матуранте, велика журка у Градском културном центру (ВИДЕО)

За 902 матуранта колико их је у Ужицу ове године сутра ће у Градском културном центру бити организована велика завршна журка. Организатори журке, град Ужице и Градски културни центар позивају све матуранте да присуствују овом догађају и најлепши начин обележе крај средњошколског образовања.

Према речима Филипа Баралића директора Градског култунрог центра Ужице, одштампане су 902 улазнице, колико у граду има матураната и сви они бесплатно ће уживати у наступима DJ Крчмара и DJ Главаша.

“У сарадњи са градом и ученичким парламентима ужичких средњих школа организовали смо бесплатну журку за матуранте и обезбедили им све неопходно за добар провод. Желим да позовем све мартуранте да обавезно дођу и на најлепши начин обележе крај средње школе”.

У име матураната граду и Градском културном центру, захвалиле су се Сара Караклајић из Ужичке гимназије  и Николина Матовић из Економске школе, истакавши да им је драго што се ова лепа традиција у граду наставља. То је, како су нагласиле, нешто што ће сви сигурно дуго памтити.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај