ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Град са милион динара помаже породици Јојић из Кремана чија кућа је изгорела у пожару

Градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић са сарадницима посетила је породицу Јојић у Кремнима, чија кућа је недавно изгорела у пожару. Овом приликом градоначелица је саопштила да ће град са милион динара помоћи изградњу нове куће за ту петочлану породицу, а поред финансијских средстава пружиће подршку и на друге начине, у складу са њиховим потребама.

“Ево нажалост ових дана пуно проблема, али се рећи ћу и овом приликом, са њима суочавамо и решавамо их. Данас сам овде у Кремнима, како би обишла породицу Јојић, чија кућа се пре неколико дана запалила и као што видите готово у потпуности изгорела. Ми смо најпре понудили помоћ овој породици у виду смештаја у самом граду, али како они овде живе и њихова је жеља да ту и остану, одлучили смо да на Градском већу донесемо одлуку и овој породици помогнемо са милион динара. Знамо да то није довољно да се кућа поново изгради, али се надамо и сигурни смо да ће се као и увек до сада, заједно са нама укључити и бројни привредници и суграђани”, истакла је градоначелница.

Она је подсетила да је за представнике градског руководства брига о људима и сваком човеку овог града увек на првом месту.

“Наравно поред финансијских средстава на располагању смо овој породици и за све друго што им буде потребно, поручила је градоначелница.

Уз захвалност на подршци у овим за његову породицу најтежим тренуцима Предраг Јојић власник куће захвалио се свим људима који су помогли до сада и онима који то још увек чине са жељом да он што пре сагради нови дом. Његова породица тренутно је смештена код родбине и сви се надају да ће успети да се шт пре врате у своју кућу.

За помоћ овој породици отворен је наменски рачун код Банке Поштанска штедионица. Број рачуна је 200 0000135660809 10.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај