ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Град на цртежима предшколаца

Традиционално, Јавним часом цртања на Тргу партизана ужички предшколци придружили су се обележавању 9. октобра Дана града Ужица.

То је по речима заменика градоначелнице Ужица Драгољуба Стојадиновића и један од најлепших догађаја у оквиру обележавања Дана града. Он је све суграђане позвао и на остале догађаје током предстојећег викенда.

“Почињемо у суботу “Трком за срећније детињство”, након чега ће уследити Ватрогасне игре без граница” на Тргу партизана и програм у организацији Српског витешког друштва на тврђави Стари град. Све Ужичане позивамо и на концерт Жељка Самарџића на Тргу партизана у суботу 7.октобра од 20 часова. Дођите да заједно прославимо 694. рођендан нашег града”, поручио је Стојадиновић.

Програм обележавања Дана града наставља се у недељу 8. октобра такмичењем у пливању и ватерполо турниром на Градском базену. У понедељак 9. октобра на сам Дан града, прослава ће почети маскенбалом ужичких предшколаца, који ће након дефилеа од Народног музеја на тргу извести програм “Деца за децу”. У 13 часова у Историјском архиву Ужице биће отворена изложба “Записни дуб” и легат новинара Радована Поповића. У 19 часова у Народном позоришту Ужице биће одржана свечана седница Скупштине града Ужица, на којој ће бити уручене награде и признања Града уз пригодан концертни програм.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Новогодишњи празници на Златибору уз мноштво популарних извођача

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Ми се надамо, нада је живот“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанин у аутомобилу превозио 4,5 килограма марихуане

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српска ракија стављена у топ 10 најбољих жестина на свету, заузела четири места на листи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата пензија од суботе 9. децембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

СК Звезда се припрема за нову сезону

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико је Србија ове године зарадила од извоза малине?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас можете да се пријавите за „Моја прва плата“

ОГЛАСНА ТАБЛА