ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Град финансира боравак 60 ужичких ученика у одмаралишту „Голија“ на Златибору (ВИДЕО)

60 ученика са територије града Ужица, сеоског подручја и градске општине Севојно отпутовали су данас на мини одмор у Дечије одмаралиште “Голија” на Златибору. Бесплатан боравак на Златибору за ученике од другог до осмог разреда организовао је град Ужице.

 Према речима Ратка Трмчића члана Градског већа, на састанку актива директора договорено је да на овај мини одмор иду деца из вишечланих породица и као и она са слабијим материјалним стањем.

“Са њима иду и три васпитача, а током четири дана боравка на Златибору биће им организован богат и занимљив програм са аниматором”.

Миодраг Петковић члан Градског већа подсећа да град посебну пажњу посвећује деци и да се све мере намењене њима из године у годину унапређују. Како истиче, поред издвајања за новорођене бебе, ђаке прваке и стипендија за талентоване ученике ту су и велика издавајања за реконструкцију школа и проширење капацитета Предшколске установе Ужице.

“Имали смо квалитетне мере бесплатног боравка малишана на мору у објекту у Бечићима и од наредне године, после паузе која је везана за корона вирус, наставићемо у већој мери да шаљемо ђаке на море. Ове године по први пут омогућили смо боравак деце у одмаралишту “Голија”.

Са децом из Ужица у одмаралишту “Голија” истовремено ће боравити 37 деце са Косова и Метохије, што ће по речима Петковића бити прилика да наши ђаци шире пријатељства и упознају сународнике са Космета рекао је Петковић.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Следеће године 18 нових возова, нове пруге и линије Србијавоза

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уговори о сталном запослењу за раднике ангажоване током ковида

ОГЛАСНА ТАБЛА

Веома успешно реализован пројекат „Поштуј младост, поштуј живот“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стравична несрећа код Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак, 11. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са градоначелницом Ужица др Јеленом Раковић Радивојевић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тим лекара Клинике у Вишеградској спасао живот девојке и уклонио тумор тежак 25 килограма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржано Првенство у шаху за ученике основних школа града Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА