Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Гондолин бранч у ваздуху освојио посетиоце Сајма

Дигитализација Србије као туристичке дестинације, безготовинско плаћање код резервације туристичких садржаја и који су изазови како би се поспешила онлајн продаја, биле су неке од тема на панел дискусији „Онлине плаћање у туризму – трендови и изазови“ у оквиру 44. Међународног сајма туризма у Београду, а у организацији компаније Висит Online. Златиборска Голд гондола је овај пословни сусрет представника туризма, ресорног министарства и банкарства обогатила кетерингом који је садржао поставку бранча у ваздуху и романтичног путовања.

Учесници панела и посетиоци су могли да осете укус јествог сувенира бранча у ваздуху и доживе дух традиције дегустирајући пршуту, сланину, кулен, домаћу питу и сир које су направили локални произвођачи из златиборских села. Уз овај разноврстан планински оброк послужени су домаћа ракија, сокови и вода, а на богатој трпези нашле су се слатки залогаји из романтичног путовања – пралине, воће и шампањац. Поред изврсног укуса и великог избора специјалитета, на госте је посебан утисак оставила сама поставка трпезе која је декорисана на такав начин да је спојила традиционално и модерно што најбоље представља понуду Голд гондоле намењену потребама савременог туристе.

Фото: ТО Златибор

О тренутном стању везаном за online плаћање у Србији и региону и решењима за унапређење говорили су представница Министрства туризма и омладине Дуња Ђенић, представнк Народне банке Србије Александар Станојевић, представник Банке Интезе ад Милош Лазаревић, директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић, Емир Диздаревић из WSPAY, Франко Радош представник Валамар Ривиере dd и Милан Гамбирожа из LedPay. Безготовинско плаћање је будућност која је све ближа, а овај вид плаћања ће додатно поједноставити и убрзати процесе услуге у туризму нарочито код куповине карата за локалитете и туристичке атракције као што је Голд гондола, закључак је панел дискусије.

О карактеристикама гондоле, новим услугама и садржајима на траси посетиоци ће моћи да сазнају више на Београдском сајму до недеље 26. фебруара у хали 4.

Преузето са : www.goldgondola.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Учитељ: Најбољи ђаци су они који први разред почињу “неспремни”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Рукола: Спречава рак, за здравље костију, мршављење, имунитет, вид (рецепти)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Посна пуњена погча: Хрскави доручак или вечера коју ћете волети

ОГЛАСНА ТАБЛА

И флаширана вода има рок трајања, шта треба да знамо?

ОГЛАСНА ТАБЛА

РХМЗ најављује јако захлађење почетком следеће седмице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Прошле године пријављено 860 уједа паса, ко је одговоран: луталице или неодговорни власници

ОГЛАСНА ТАБЛА

У јануару најмања просечна примања била у западној Србији и Шумадији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први пут у свету – италијански лекари „аутотрансплантацијом“ вратили вид слепом човеку

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 26. март 2023.

ОГЛАСНА ТАБЛА