ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Гондолин бранч у ваздуху освојио посетиоце Сајма

Дигитализација Србије као туристичке дестинације, безготовинско плаћање код резервације туристичких садржаја и који су изазови како би се поспешила онлајн продаја, биле су неке од тема на панел дискусији „Онлине плаћање у туризму – трендови и изазови“ у оквиру 44. Међународног сајма туризма у Београду, а у организацији компаније Висит Online. Златиборска Голд гондола је овај пословни сусрет представника туризма, ресорног министарства и банкарства обогатила кетерингом који је садржао поставку бранча у ваздуху и романтичног путовања.

Учесници панела и посетиоци су могли да осете укус јествог сувенира бранча у ваздуху и доживе дух традиције дегустирајући пршуту, сланину, кулен, домаћу питу и сир које су направили локални произвођачи из златиборских села. Уз овај разноврстан планински оброк послужени су домаћа ракија, сокови и вода, а на богатој трпези нашле су се слатки залогаји из романтичног путовања – пралине, воће и шампањац. Поред изврсног укуса и великог избора специјалитета, на госте је посебан утисак оставила сама поставка трпезе која је декорисана на такав начин да је спојила традиционално и модерно што најбоље представља понуду Голд гондоле намењену потребама савременог туристе.

Фото: ТО Златибор

О тренутном стању везаном за online плаћање у Србији и региону и решењима за унапређење говорили су представница Министрства туризма и омладине Дуња Ђенић, представнк Народне банке Србије Александар Станојевић, представник Банке Интезе ад Милош Лазаревић, директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић, Емир Диздаревић из WSPAY, Франко Радош представник Валамар Ривиере dd и Милан Гамбирожа из LedPay. Безготовинско плаћање је будућност која је све ближа, а овај вид плаћања ће додатно поједноставити и убрзати процесе услуге у туризму нарочито код куповине карата за локалитете и туристичке атракције као што је Голд гондола, закључак је панел дискусије.

О карактеристикама гондоле, новим услугама и садржајима на траси посетиоци ће моћи да сазнају више на Београдском сајму до недеље 26. фебруара у хали 4.

Преузето са : www.goldgondola.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Они су око нас – препознај и номинуј своје хероје за 2024!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гондола од сутра у редовном режиму рада

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нова епизода емисије „У загрљају Златибора“ – Црква брвнара у златиборском селу Јабланица (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Превентивни прегледи 21. априла у Дому здравља у Чајетини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сви локални избори истог дана – 2. јуна!

ОГЛАСНА ТАБЛА

33. седница Скупштине града Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена масти за три године скочила 160 одсто: Стручњаци откривају у чему је проблем

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локална самоуправа гради нову кућу за Николу и Неду (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Смањени проблеми непрописног паркирања на Златибору захваљујући систему „Око соколово“ (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА