ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Голд гондола – Велики пројекти покрећу нове идеје у региону

Представници локалне самоуправе из Бара су били гости ЈП „Голд гондола Златибор“ са жељом да сазнају више информација о великом пројекту Општине Чајетина. Директорка Голд гондоле, Бојана Божанић, представила је основне карактеристике златне жичаре, начин пословања, систем функционисања инсталације, као и додатне садржаје, услуге и планове за наредни период.

„Голд гондола је нова туристичка атракција на Златибору која је за кратко време оправдала дугогодишње улагање енергије и новца. То су препознале бројне колеге из туристичких центара у региону, али и шире. Како бисмо што боље представили шта све обухвата функционисање гондоле, нашим гостима смо приредили презентацију са свим важним елементима који чине пословање. Жеља нам је да нашим потенцијалним сарадницима ближе појаснимо делове наше велике организације који се односе на саму инсталацију, њено одржавање и унапређење, опрему за техничко особље, организацију посла у маркетингу и финансијама, канале комуникације са медијима, концепт забавних садржаја који допуњују понуду, као и пројекте на којима се тренутно ради“, рекла је директорка Голд гондоле Бојана Божанић.

Сарадницима из Црне Горе ова презентација кориситиће као идеја водиља за покретање њихове гондоле, а посебну пажњу им је привукао еколошки карактер златиборске гондоле и доступност за све категорије путника. Све активности на траси, заједно са базичним функционисањем инсталације, прилагођени су станардима Парка природе Златибор, а Рибничко језеро ће ускоро красити еколошки парк са мобилијаром од природних материјала. Гости су истакли и да ћемо размену искустава на тему развојних пројеката у туризму наставити код њих, како би се уверили у потенцијале које нуди Општина Бар.

Голд гондола

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА