Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола учи од најбољих: Студијска посета Куршевелу доноси нове изазове

Посетом скијалишту Куршевел у француским Алпима, представници Голд гондоле су имали прилику да се упознају са начином рада и одржавања савремених жичара сличних гондоли на Златибору. Ова посета је омогућила представницима Голд гондоле да размене искуства са својим француским колегама и да науче нешто ново о технологијама које се примењују у одржавању оваквих система.

Током посете, директор продаје сервиса фирме Пома Јеан-Пиерре Баттистини и менаџер скијалишта Куршевел, су упознали представнике Голд гондоле са изазовима и свакодневним процедурама које се примењују у одржавању жичара. Представници Голд гондоле су имали прилику да посете жичаре Ле Праз, Ариондаз и друге, где су им приказани начин рада и одржавања ових жичара.

Осим тога, представници Голд гондоле су посетили и неке од додатних атракција које се налазе на скијалишту Куршевел л, као што је дечије село у оквиру ски ресорта. Такође, имали су прилику да посете и техничка постројења, где су се упознали са системима за оснежавање и другим технологијама које се користе у овом скијалишту.

Ова студијска посета је представницима Голд гондоле омогућила да прошире своје знање о одржавању и раду жичара, као и да размене искуства са својим колегама из Француске. Такве посете су од великог значаја за развој и унапређење пословања, јер омогућавају компанијама да упознају најновије технологије и праксе у својој индустрији, те да примене ова знања у свом раду.

Извор и фото: Златибор прес/ Голд Гондола Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај