ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола учи од најбољих: Студијска посета Куршевелу доноси нове изазове

Посетом скијалишту Куршевел у француским Алпима, представници Голд гондоле су имали прилику да се упознају са начином рада и одржавања савремених жичара сличних гондоли на Златибору. Ова посета је омогућила представницима Голд гондоле да размене искуства са својим француским колегама и да науче нешто ново о технологијама које се примењују у одржавању оваквих система.

Током посете, директор продаје сервиса фирме Пома Јеан-Пиерре Баттистини и менаџер скијалишта Куршевел, су упознали представнике Голд гондоле са изазовима и свакодневним процедурама које се примењују у одржавању жичара. Представници Голд гондоле су имали прилику да посете жичаре Ле Праз, Ариондаз и друге, где су им приказани начин рада и одржавања ових жичара.

Осим тога, представници Голд гондоле су посетили и неке од додатних атракција које се налазе на скијалишту Куршевел л, као што је дечије село у оквиру ски ресорта. Такође, имали су прилику да посете и техничка постројења, где су се упознали са системима за оснежавање и другим технологијама које се користе у овом скијалишту.

Ова студијска посета је представницима Голд гондоле омогућила да прошире своје знање о одржавању и раду жичара, као и да размене искуства са својим колегама из Француске. Такве посете су од великог значаја за развој и унапређење пословања, јер омогућавају компанијама да упознају најновије технологије и праксе у својој индустрији, те да примене ова знања у свом раду.

Извор и фото: Златибор прес/ Голд Гондола Златибор

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Последње скупштинско заседање у актуелном сазиву

Радови на реализацији пројеката града и ресорних министарстава

Исплата мајских пензија почеће 4. јуна.

Детаљи бруталног убиства у Сјеници: Ножем је убадала по глави и телу!

Гондола данас неће радити

Отказан концерт крагујевачког састава Ларска

У ужичком породилишту рођено пет дечака

И сунце и киша, температура до 26 степени

ГГ Слога: Свакодевно нас „бомбардују“ порукама колико је уложено у здравство Ужица