Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола – У центру најмодерније алпске технологије

Представници Голд гондоле током студијске посете Аустрији посетили су Сајам „Интералпин“ који се одржава у Инсбруку од 19. до 21. априла.

Ово је 24. по реду Сајам представника глобалне индустрије жичара и алпске технологије који је окупио 650 излагача и поново потврдио да је водећи светски догађај у овој области.

„Ово је јединствена прилика да сазнамо неке нове корисне информације којима ћемо унапредити наше пословање, а сигурно да су и наша искуства од користи осталим учесницима Сајма. Савремене технологије у развоју планинских центара и опреме за ски центре су у фокусу овогодишњег Сајма. Голд гондола је заинтересована за понуде за најновију опрему за жичаре и гондоле, као и летње садржаје. Првог дана Сајма одржано је више састанака са сарадницима из Поме и Леитнера, произвођачима опреме за вучне инсталације. Разговарало се и са представницима Техноалпина у циљу унапређења услуга и садржаја на станицама гондола.” рекла је директорка ЈП „Голд гондола Златибор“ Бојана Божанић.

Интералпин је главно место сусрета где се окупљају представници водећих произвођача жичара, пружаоци додатних услуга и и доносиоци

Gold gondola

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон