Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола – освајање нових тржишта и ширење пословних активности ван граница Србије

Ова година за Голд гондолу представља почетак ширења пословних активности изван граница Србије. Озбиљна сарадња покренута је на тржиштима бивше Југославије, али и Блиског истока.

Током неколико конференција почетком марта у Уједињеним Арапским Емиратима представљени су потенцијали туристичке привреде Голд гондоле и Златибора уопште. У сарадњи са партнерима из Србије од 6. до 13. марта представили смо пројекат „златне“ гондоле са свим својим ресурсима и активностима, стратешким партнерима из УАЕ, кроз презентацију, промоцију и умрежавање потенцијалних пословних могућности у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ).

Голд гондола је представила пословне потенцијале и туристичке ресурсе за ширење и позиционирање пословања у Дубаију и Абу Дабију, али и осталим емиратима, организовано је неколико Б2Б састанака са организацијама и појединцима заинтересованим за понуду, представљени су потенцијални пројекти и могућности за успостављање пословних партнерстава, инвестиција, представљање иницијатива са циљем промовисања и размене иновативних модела.

„Током боравка у УАЕ, сусрели смо се са представницима различитих грана привреде, са акцентом на туризам. На састанку са госпођом Мајом Антоловић, директорком представништва ПКС у Дубаију, добили смо значајне информације о представљању Србије на Блиском Истоку, као и о нашим могућностима за рад и активности на арапском тржишту у будућности. Једна од тема била је и могућност представљања понуде Голд гондоле и Златибора уопште у циљу промоције туризма и културног наслеђа, пре свега златиборског краја. Врло корисне информације и контакте које смо добили биће основа за наредне заједничке активности. Сарадњу смо проширили и са Српским културним центром „Тараба“ и оснивачем, госпођом Александром Бранковић“, рекла директорка ЈП „Голд гондола Златибор“ Бојана Божанић.

Промоција и презентација златиборске гондоле укључивала је размену са стратешким партнерима из УАЕ – Emirates Business Women Council, Sharjah Business Women Council, Sharjah Research Technology and Inovation Park, Abu Dhabi Business Women, European Elite Business Hub
и другим релевантним партнерима. На модној ревији и продајном дизајнерском дану – Ric Karlton, Dubai Investment Finansial Centre, представљени су гондолини промо материјали.

Представљање у Дубаију је унапредило пословне односе између Србије и УАЕ и ојачало развој стратешког позиционирања у оба региона. Један од наредних корака свако треба да буде представљање ресурса Златибора у Дубаију, ради успостављања трајних партнерстава и унапређења сарадње.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај