ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола – освајање нових тржишта и ширење пословних активности ван граница Србије

Ова година за Голд гондолу представља почетак ширења пословних активности изван граница Србије. Озбиљна сарадња покренута је на тржиштима бивше Југославије, али и Блиског истока.

Током неколико конференција почетком марта у Уједињеним Арапским Емиратима представљени су потенцијали туристичке привреде Голд гондоле и Златибора уопште. У сарадњи са партнерима из Србије од 6. до 13. марта представили смо пројекат „златне“ гондоле са свим својим ресурсима и активностима, стратешким партнерима из УАЕ, кроз презентацију, промоцију и умрежавање потенцијалних пословних могућности у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ).

Голд гондола је представила пословне потенцијале и туристичке ресурсе за ширење и позиционирање пословања у Дубаију и Абу Дабију, али и осталим емиратима, организовано је неколико Б2Б састанака са организацијама и појединцима заинтересованим за понуду, представљени су потенцијални пројекти и могућности за успостављање пословних партнерстава, инвестиција, представљање иницијатива са циљем промовисања и размене иновативних модела.

„Током боравка у УАЕ, сусрели смо се са представницима различитих грана привреде, са акцентом на туризам. На састанку са госпођом Мајом Антоловић, директорком представништва ПКС у Дубаију, добили смо значајне информације о представљању Србије на Блиском Истоку, као и о нашим могућностима за рад и активности на арапском тржишту у будућности. Једна од тема била је и могућност представљања понуде Голд гондоле и Златибора уопште у циљу промоције туризма и културног наслеђа, пре свега златиборског краја. Врло корисне информације и контакте које смо добили биће основа за наредне заједничке активности. Сарадњу смо проширили и са Српским културним центром „Тараба“ и оснивачем, госпођом Александром Бранковић“, рекла директорка ЈП „Голд гондола Златибор“ Бојана Божанић.

Промоција и презентација златиборске гондоле укључивала је размену са стратешким партнерима из УАЕ – Emirates Business Women Council, Sharjah Business Women Council, Sharjah Research Technology and Inovation Park, Abu Dhabi Business Women, European Elite Business Hub
и другим релевантним партнерима. На модној ревији и продајном дизајнерском дану – Ric Karlton, Dubai Investment Finansial Centre, представљени су гондолини промо материјали.

Представљање у Дубаију је унапредило пословне односе између Србије и УАЕ и ојачало развој стратешког позиционирања у оба региона. Један од наредних корака свако треба да буде представљање ресурса Златибора у Дубаију, ради успостављања трајних партнерстава и унапређења сарадње.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Општина Пријепоље обезбедила климе за породлиште, мајстори их уградили џабе – нису наплатили своје услуге

Свака друга фирма у Србији без запослених или с једним радником

Двојицу мушкараца у Ивањици ударио гом док су брали малине

Наредне недеље нови јавни позив за премије за млеко

Извучени први добитници Велике летње наградне игре

„Бубе“ стигле у златиборски ауто-камп

ОГЛАСНА ТАБЛА

Летњи биоскоп на отвореном 21. јула

Данас је Свети Прокопије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Снажна подршка ужичким пројектима средствима из опортунитета