OГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола неће радити од од 9. маја до 20. јуна

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Обимни радови на инсталацијама и тестирању нових кабина, као и изградња и монтирање наткривки на почетној и крајњој станици разлог су што златиборска гондола неће радити у периоду од 9. маја до 20. јуна, поручују из ЈП “Голд гондола”.

Од свог оснивања ЈП “Голд гондола” константно улаже у унапређење рада и услуга, истовремено подижући безбедност на највиши ниво. Максимално смо се трудили да застоји у раду, због тих иновација, буду што краћи и да што мање утичу на наше пословање. Пролеће смо дочекали са досад најобимнијим улагањима.

Оно што се показало као један од највећих проблема, били су велики редови нестрпљивих гостију на почетној станици. Управо зато смо крајем 2021.године, уз подршку Општинске управе Чајетина, започели преговоре са француским произвођачем опреме Пома у вези са набавком 18 кабина – истиче Бојана Божанић, директорка ЈП “Голд гондола” и додаје да ће уз укидање епидемиолошких мера капацитет кабина бити враћен на предвиђених 10 особа што ће скратити период чекања.

Директорка тог јавног предузећа најављује још неколико значајних инвестиција. Осим изградње и монтирања наткривки на почетној и крајњој станици, планирано је и побољшање система као и софтверских решења.

Како би планирани радови минимално утицали на насе пословање одлучили смо се за период између првомајских празника и почетка летње сезоне. Прецизније речено радови ће почети 9.маја и трајаће до 20. јуна. Надамо се да ће све тећи по плану и да ћемо спремно дочекати почетек летње сезоне – каже Бојана Божанић.

zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Отворен реконструисани гранични прелаз Котроман између Србије и БиХ

Oglasna Tabla

Посне шпагете са туњевином које су готове за свега неколико минута!

Oglasna Tabla

Концерт Биље Крстић поводом Дана Општине Чајетина

Oglasna Tabla

Данас полагање мале матуре

Oglasna Tabla

Конзервирана чесма на Тргу Светог Саве

Oglasna Tabla

У ужичком породилишту рођене три бебе

Oglasna Tabla

ГСС у сменама мотри на овим српским планинама: За њих не постоји препрека када су људски животи у питању

Oglasna Tabla

Пред нама сунчан и топао дан, температура до 34 степена

Oglasna Tabla

Најмасовнија манифестација на води, Дринска регата заказана за јул: Очекује се преко 100.000 људи

Oglasna Tabla