Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Голд гондола најпосећенија атракција за првомајске празнике

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Голд гондола је и током првомајских празника најпосећенија златиборска атракција. Иако већина људи тих неколико дана воли традиционално да проведе у природи, откривајући лепоте шумских пропланака, видиковаца, излетишта, ове године им је кишовит 1. мај на Златибору мало променио планове. А да ни временски услови нису препрека да се протекли празници лепо проведу доказ су редови на Голд гондоли од раних јутарњих часова и број од 12000 превезених путника. Сигурно би били постављени неки нови рекорди да услед временских непогода нисмо били приморани да баш 1. маја раније прекинемо са радом.

Како су нам и сами посетиоци рекли вожња гондолам им је у сваком моменту била незаобилазна током припрема за овај мини пролећни одмор. Путници свих старосних категорија као и из различитих крајева света су се могли видети ових дана на почетној станици. Од најмлађих, попут учесника Првог међународног турнира за децу „Златибор куп 2022“ где је у поклон вожњи гондолом уживало скоро 700 малишана и где су са скоро истим одушевљењем и нестрпљењем чекали вожњу као и победу своје екипе на турниру. Групе туриста из Словеније и Индије су обавезно вожњу гондолом уврстиле у свој програм путовања уз напомену да ће свакако још који пут доћи јер им је жеља да из кабине гондоле уживају у погледу на снегом прекривене златиборске пејзаже. По повратку су нам такође рекли да је незаобилазно било и фотографисање код рама за сликање на крајњој станици на Торнику чиме су ово уживање заокружили фотографијом за успомену. Најстарији путници су помало носталгично причали о првомајским уранцима, лепим временима из младости, а овогодишњи уранак су заменили овом необичном вожњом најдужом гондолом на свету што им се посебно допало.

Жеља нам је да оваквих интересантних дана имамо што више, да нам се путници изнова враћају а ми ћемо се трудити да им сваки долазак на гондолу буде један мали празник.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији жене у просеку старије од мушкараца и дуже живе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 1. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Заштитне ограде за пешаке, још један од корака ка унапређењу степена безбедности у саобраћају

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Голд гондола“ у измењеном режиму рада

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас су Света Вера, Нада и Љубав

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшени због утаје пореза од препродаје половних возила

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пресуда за покушај убиства Ударио синовца секиром у главу, па добио обавезну меру лечења!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Влада одмрзла цену млека од 129 динара – У министарству потврдили за „Блиц Бизнис: Више нема ограничења

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен први Едукативни центар за управљање комуналним отпадом у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА