ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Голд гондола најпосећенија атракција за првомајске празнике

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Голд гондола је и током првомајских празника најпосећенија златиборска атракција. Иако већина људи тих неколико дана воли традиционално да проведе у природи, откривајући лепоте шумских пропланака, видиковаца, излетишта, ове године им је кишовит 1. мај на Златибору мало променио планове. А да ни временски услови нису препрека да се протекли празници лепо проведу доказ су редови на Голд гондоли од раних јутарњих часова и број од 12000 превезених путника. Сигурно би били постављени неки нови рекорди да услед временских непогода нисмо били приморани да баш 1. маја раније прекинемо са радом.

Како су нам и сами посетиоци рекли вожња гондолам им је у сваком моменту била незаобилазна током припрема за овај мини пролећни одмор. Путници свих старосних категорија као и из различитих крајева света су се могли видети ових дана на почетној станици. Од најмлађих, попут учесника Првог међународног турнира за децу „Златибор куп 2022“ где је у поклон вожњи гондолом уживало скоро 700 малишана и где су са скоро истим одушевљењем и нестрпљењем чекали вожњу као и победу своје екипе на турниру. Групе туриста из Словеније и Индије су обавезно вожњу гондолом уврстиле у свој програм путовања уз напомену да ће свакако још који пут доћи јер им је жеља да из кабине гондоле уживају у погледу на снегом прекривене златиборске пејзаже. По повратку су нам такође рекли да је незаобилазно било и фотографисање код рама за сликање на крајњој станици на Торнику чиме су ово уживање заокружили фотографијом за успомену. Најстарији путници су помало носталгично причали о првомајским уранцима, лепим временима из младости, а овогодишњи уранак су заменили овом необичном вожњом најдужом гондолом на свету што им се посебно допало.

Жеља нам је да оваквих интересантних дана имамо што више, да нам се путници изнова враћају а ми ћемо се трудити да им сваки долазак на гондолу буде један мали празник.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Културни програм у КЦ „Златибор“ Чајетина за крај ове, и почетак следеће године

ОГЛАСНА ТАБЛА

У општини Пожега нема листе чекања за услугу личног пратиоца детета (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српски ђаци бољи на ПИСА тестовима, морамо да радимо на примени стеченог знања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милић: Од данас кардиохирургија не само да нема листу чекања, већ нема ни листу заказивања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Повећан број ноћења туриста у односу на прошлу годину за 15 одсто

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Такмичарски дани младих иноватора и предузетника“ у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Gorivo pojeftinilo!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Онлајн клађење и апликација за упознавање разлог да банка не одобри кредит

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ухапшен бивши фудбалер Партизана! Пронађен му је пиштољ и 126 меткова

ОГЛАСНА ТАБЛА