OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Godinu dana Užičke porodične kartice

Užička porodična kartica, koju mogu dobiti majke sa troje i više dece sa prebivalištem na teritoriji grada Užica obeležila je godinu dana postojanja. Do sada je potpisano 107  ugovora sa firmama i ustanovama koje će za svoju robu odnosno usluge korisnicima kartice odobriti određen popust.

„Privrednici sa kojima smo sklopili ugovor odazvali su se ovoj akciji, ne postoji firma koja nije dala bilo kakav popust, svi su voljni da pomognu na određen način. U toku ovih godinu dana vlasnicima kartica darivali smo i simbolične poklone kao što su putovanje za Sarajevo, rukotvorine, dečije sedište, fotografisanje za novu godinu“ navela je Gordana Kojadinović iz Udruženja „Roditelj“.

„Građani su u proseku uštedeli oko 13 hiljada dinara za godinu dana. U narednom periodu ćemo za ljude koji ne koriste društvene mreže izraditi flajere kako bi oni bili upućeni koje firme daju popuste. Korisnici kartica najviše su koristili popuste za tehničke preglede, taksi usluge, bazen i klizalište, zdravstvene ordinacije, sportske klubove i dečije igraonice“ istakla je Maja Panić iz Udruženja „Roditelj“.

Da bi korisnik ostvario popust potrebno je da ima Užičku porodičnu karticu i ličnu kartu nosioca te kartice. Od oko 760 majki sa teritorije grada Užica koje imaju troje i više dece ima onih koje nisu preuzele svoje kartice i to mogu učiniti svakog dana u kancelariji broj 14 u Gradskoj upravi Užice, gde i podnose zahtev za izdavanje novih kartica.

Grad Užice u saradnji sa Udruženjem „Roditelj“, u cilju poboljšanja životnih uslova porodica i roditelja sa troje i više dece, obezbedio je kartice za popuste koje bi korisnicima omogućile umanjenje cena prilikom plaćanja dobara i usluga kod privrednih društava, javnih preduzeća i ustanova.

Izvor: TV 5 Užice/Grad Užice

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ovo je planina na koju se Sveti Sava popeo sa velikom mukom, a po tome je i dobila ime: Mučanj postaje sve atraktivnija turistička destinacija u Srbiji

Oglasna Tabla

Njena kuća je sređena već u 7 i 20: Zlatna pravila mame šestoro dece za dom bez nereda

Oglasna Tabla

Bolnice u Srbiji prepune, zdravstveni radnici na izmaku a pik se tek očekuje

Oglasna Tabla

Stiže spas: Vakcina protiv korone već u septembru? Testiranje u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Iz Čigote apeluju za pomoć

Oglasna Tabla

Sedam čarobnih čajeva koji mogu da zamene veštačku hormonsku terapiju

Oglasna Tabla

Pritvor zbog gađanja banera sa likom Vučića

Oglasna Tabla

Danas ujutru sveže, tokom dana toplije i pretežno sunčano

Oglasna Tabla

Upis u srednje škole: Po prvoj želji upisano 64 odsto đaka

Oglasna Tabla