ОГЛАСНА ТАБЛА
ИЗБОРИ 2024 ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ГГ Слога: Пожар угашен? Згариште и смеће су и даље ту!

Пожар на ЈКП Дубоко је угашен, обавестила је градоначелница Ужичане преко инстаграма. То је добра вес ако је наравно истинита. Ко каже да није добра, онда не жели добро Ужичанима.

Али, ово је само предуслов да се почне са решавањем овог великог проблема.

ГГ Слога није И неће користит пожар на депонији како би добила брзе и лагане политчке поене. Дубоко је проблем, који тек треба да се решаве и када будемо у прилици да у Скупштини града одлучујемо, сигурно нећемо популистички доносити одлуке. Инсистираћемо да се пре свега утврде узроци и евентуална одговорност за угрожавање јавог здравља. Питаћемо да ли су институције биле ефикасне и да ли су биле у служби владајуће коалиције у граду или градјана који их плаћају и због којих постоје. Инсистираћемо на одговрости руководства ЈКП Дубоко због чињења или нечињења. А ако ништа друго из моралних разлога. Вратићемо морал као услов за обављаје јавних послова.

Дубоко је само пример на коме ће ново градско руководство или положити или пасти на испиту.

ГГ Слога је спремна за тај тест као и увек до сада. Одлуку неће доносити никакви координатори, већници који се не баве својим послом већ ћемо инсистирати да се укључе не самопроглашени стручњаци већ доказани у пракси. Ако их нема у земљи, има у Европи.

ГГ Слога Ужице

 

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај