0.3 C
Uzice
децембар 11, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Gde je provod, tu smo mi-Počeo sa radom novi sajt Užice noću!

 
Želite večeras u provod? Mi ćemo vam pomoći da odlučite gde. Često vam se dešava da za jednu noć obiđete više restorana, kafića i klubova u potrazi za najboljim provodom, ili da propustite neko zanimljivo dešavanje. Užice noću će vam pomoći da se informišete o dešavanjima u gradu i odaberete gde provesti noć u Užicu. Po uzoru na druge gradove, i Užice je odnedavno dobilo sajt koja pruža sveobuhvatni pregled užičkog noćnog života.

Stranica objedinjuje najave dešavanja sa popularnih užičkih lokacija za provod, kao i onih iz okoline. Fotografije sa lica mesta preneće vam atmosferu proteklih noći. Ideja ovog projekta je omogućiti svim generacijama u Užicu, da sve informacije vezane za izlazak u grad pronađu na jednom mestu. Iako Užice na prvi pogled deluje kao miran grad u kojem je ispijanje kafe sa prijateljima vrhunac zabave, noćni život ovog grada, započinje zalaskom sunca, a njeni stanovnici itekako znaju dobro se zabaviti i igrati do zore. Užice obiluje raznovrsnim restoranima, kafanama, kafićima i klubovima , a iz meseca u mesec otavaju se novi noćni klubovi i barovi koji privlače sve one željne dobre zabave i klupske muzike. Uz pomoć Užice noću napravite svoj plan zabave, krenite u nezaboravan provod gradom koji noću ne spava i doživite UŽICE na drugi način. U nedostatku inspiracije oko izlaska i izbora provoda koji trebaš uveličati svojom pojavom, slobodno se posluži našim pregledom događaja i skrati mozganje.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od prvog januara, plastične kese biće skoro potpuno ukinute

Oglasna Tabla

Zbog radova na vodovodnoj mreži u četvrtak 11. decembra bez vode potrošači u Dositejevoj ulici i delu Ulice Kralja Petra

Oglasna Tabla

Za rekonstrukciju Zdravstvenog centra 20 miliona evra (VIDEO)

Oglasna Tabla

Požrtvovana vaspitačica iz Ivanjice: „Za njihov osmeh išla bih peške i do Beograda“

Oglasna Tabla

„Zlatibor bez barijera“ – spušteno još 27 ivičnjaka (VIDEO)

Oglasna Tabla

Ima 37 i samohrana je majka, brine o čak 11 dece: „Kad se sprema ručak onda mora u veliku šerpu“

Oglasna Tabla

Utvrđen budžet grada za narednu godinu od 3,22 milijarde dinara

Oglasna Tabla

Supa od pečuraka gotova za tren: Fantastična ideja za ručak u posnoj i mrsnoj varijanti (VIDEO)

Oglasna Tabla

Tribina o nasilju prema ženama

Oglasna Tabla