4.3 C
Uzice
април 13, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru

Jubilarni, 15. Forum hotelijera sa regionalnim učešćem, koji uključuje i dodelu godišnjih priznanja „Ambasadori dobre usluge“, održaće se od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji časopisa Turistički Svet, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum, saopštio je Turistički svet.

U okviru ovogogišnje teme foruma „Na putu od vizije do realizacije“, govoriće se o dilemama i iskustvima.

– Učesnici će imati privilegiju da slušaju uživo vizionare i lidere hotelske industrije, koji će sa njima podeliti svoje znanje, iskustvo, viziju budućnosti jedne od najprosperitetnijih i najbrže rastućih industrija u svetu. Biće to, takođe, izuzetna prilika za susret sa najuspešnijima i u pratećoj privredi i institucijama, razmenu mišljenja s nosiocima razvoja, umrežavanje, kao i za nove poslovne kontakte – poručuje Ljiljana Rebronja, direktor Foruma hotelijera.

U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji, pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put biće dodeljena i elitna priznanja „Ambasadori dobre usluge“ – svojevrsni „Oskar“ hotelske industrije Srbije i regiona.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Priroda je najbolje igralište: Više fizičke aktivnosti – manje izliva besa

Oglasna Tabla

Zalivene mantije (POSNE)

Oglasna Tabla

Oprez za roditelje: Savet stručnjaka kako prepoznati zavisnost od video igrica i na vreme izvući dete iz virtuelnog sveta

Oglasna Tabla