OГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Формирана коалиција суверенистичких странака (ВИДЕО)


Здрава Србија, Доста је било и Живим за Србију су направили један коректан договор у корист грађана Србије и тако ћемо се на овим изборима и понашати. Није тачно да грађани Србије немају за кога да гласају, јер ми нудимо јасан и чист програм, без икаквих крајњих намера. У политици смо присутни и доста познати српском народу, и ми нудимо решења, за разлику од других који критикују и обећавају. Иза тих решења стојимо и никада нећемо одустати од националних интереса Србије – рекао је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић приликом формирања коалиције суверениста за заједнички наступ на парламентарним изборима.

У овој краткој кампањи ћемо успети да, што теренском кампањом што на друштвеним мрежама, наставио је Стаматовић, направимо једну добру синергију између Здраве Србије, која има подршку у унутрашњости Србије, и Доста је било и Живим за Србију, који имају подршку у Београду и другим градовима. Надам се да ће то грађани препознати и да ће то бити разлог зашто ће гласати за ову коалицију која је наступила искрено према својој држави, према својим грађанима и међусобно.

Тешко се склапају коалиције, тешко се деле мандати, тешко се распоређују проценти али ми таквих проблема нисмо имали. Трудићемо се да заштитимо сваки глас, јер коалиција суверениста сигурно има могућност и људе који ће моћи да исконтролишу бирачки процес.

Позивамо све грађане Србије да гласају за коалицију суверениста, јер имају за кога да гласају и ми никада нећемо одустати од програма који смо понудили. Надам се добрим резултатима, уласку у парламент и тада ћемо моћи мало озбиљније и детаљније да се представимо српској јавности, закључио је Стаматовић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Као да је пола Србије сада кренуло на летовање: Возачи и путници рано јутрос сатима били „заробљени” на граници са Црном Гором

Oglasna Tabla

Почео двонедељни Великогоспојински пост

Oglasna Tabla

Уочи преговора о минималцу – колико траже синдикати, а шта нуде послодавци

Oglasna Tabla

На Тари врло лако можете срести усамљено лане, ево како да поступите кад их угледате

Oglasna Tabla

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla