6 C
Uzice
новембар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

FK „SLOBODA“ – FK „KOM“ (0:0)

 

SLOBODA: Čubrak, Ilić, Cvetković Nemanja, Jaraković, Glišović, Mitrović, Cvetić, A. Janković, Barac, Marjanović, Oxara. igrali su još i Đurić, Jovanović, Peličić,R. Glišovic, Cvetković Nenad, Vučković, Radović, Babić, M. Janković, Đurić, Simić, Mirić i T. Glišović. 

KOM Pavličić, Popović, Mujović, Simeunović, Dabetić, Mijović, Mugoša, Daglas, Kilibarada, ali i Masita. Igrali su još i Orlandić,Redžović, Bogdanović, Đurković, Milić, Kazaić, Dedic i Masi.

Izabranici Veska Steševića i Predraga Ristanovica  prikazali su  pred  oko  200  gledalaca  dopadljivu  i borbenu  igru, ali između  šesnaesteraca  bez mnogo  šansi. Slobodi je ovo bila  prva  pripreman utakmica  u dosta  izmenjenom sastavu u odnosu na prethodnu sezonu, ali prvotimci su pokazali  želju i htenje, a  dosta njih  i  znanje. Od  retkih  izglednih prilika  izdvajamo  šut Dabetića  u 5 minutu  i izvanrednu intervenciju golmana Čubraka, u  20. minutu  najbolji na terenu  Slobode  Aleksandar Janković  presekao je akciju Koma na sredini i idealno uposlio  Cvetića, ali je  u duelu jedan na jedan sa golmanom Koma Pavličićem, gostujući golaman ipak bio uspešniji.  U 30 minutu  Kilibarda je sa desne strane  idealno centrirao, loptu poslao u šesnaestercu prihvatio Daglas, koji je šutirao u sam ugao, ali na visini zadatka je  bio  golman Čubrak.

 Od idealnih  prilika  izdvojićemo  prodor  slobodinog  junoše  Todora Glišovica ali  slabašanu završnicu  spretno rešava golan Koma Pavličić.

UŽICE – OGLSNA TABLA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Krčma Sirogojno (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetlana je napustila posao programera, sada gaji krave na Zlataru i nije se pokajala

Oglasna Tabla

Dejan Petrović sa svojim Big bendom napravio haos u Centru „Sava“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Prodata „Budimka“

Oglasna Tabla

Danas je Svetski dan deteta

Oglasna Tabla

Donacijom grada Harbina Užice dobilo sportsko-rekreativni centar na Pori (FOTO)

Oglasna Tabla

Nagradni konkurs u znak sećanja na Ratku Vučković

Oglasna Tabla

Izložba radova 24. Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa

Oglasna Tabla

Pokrenuta peticija „Da svi đaci u Srbiji uče iz istih knjiga“

Oglasna Tabla