ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

ФК Црвена Звезда донирала 2000 столица за замену на Градском стадиону Ужице (ВИДЕО)

На Градски стадион Радомир Антић стигао је трећи контигент столица које су донација ФК Црвена Звезда. Ради се донацији од укупно око 2000 столица које је управа ФК Црвене звезде донирала ЈП Велики парк. Како су столице на источној трибини Градског стадиона пропале због временских услова, јер им је намена за затворене просторе, било је неопходно набавити нове столице. Пошто се ФК Црвена звезда ужурбано припема за старт нове сезоне на Евро сцени у којој ће учествовати у групној фази УЕФА Лиге шампиона и потребно је заменити одређени број столица, ЈП Велики парк обратио се са молбом за донацију дела скинутих столица.

Градски стадион Радомир Антић располаже са 6000 столица на трибинама, а од зуба времена оштећено је око 2000. Донација столица, по речима директора ЈП Велики Парк Ненада Ђокића, представља малу, али значајну помоћ, јер се град Ужице ужурбано припрема да следеће године буде домаћин 59. МОСИ игара. Он се захвалио на донацији и објаснио како је дошло до тога да ФК Црвена звезда донира столице Ужицу.

Управник Градског стадиона Радомир Антић, Зоран Јовичић, истакао је да ова донација покрива већи део оштећених столица и нагласио да столице нису намерно оштећиване, већ су пропале због времена. Он се осврнуо и на стање атлетске стазе у коју није улагано деценијама.

Огласна табла

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ево како можете помоћи трочланој породици из Косјерића

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кобан пад са мотора – Дечак (14) из Пожеге после неколико дана подлегао повредама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Интезивно се ради на решавању проблема мештана Беле Земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписан конкурс за доделу градских стипендија за ученике средњих школа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене природног гаса за јавно снабдевање од 1. новембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена дизела и бензина остаје иста у наредних седам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Music vibes“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Књижевно вече посвећено словенској митологији

ОГЛАСНА ТАБЛА