ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Финале Купа Србије у боксу на Златибору

Финале Купа Србије у боксу биће одржано на Краљевом тргу на Златибору од 28. до 30. јуна уз учешће девет боксерских клубова у организацији Боксерског савеза Србије. За наслов екипног победника Купа бориће се тимови који су пласман обезбедили кроз регионалне лиге: Раднички (Крагујевац), Принцип (Ниш), Константин (Лозница), Сомбор, Топличанин (Прокупље), Филић (Београд), Нови Пазар, Витез (Ниш) и Крушевац 037.

Током викенда у склопу финала по први пут ће бити одржан Форум боксерског спорта чији је циљ промоција ове племените вештине у Србији. На форуму ће бити дефинисана и стратегија развоја бокса у Србији за наредне четири године.

„Очекујем одличне мечеве и боксерски спектакл на Златибору. Чињеница да ће финале Купа Србије бити одржану на Краљевом тргу у јеку летње туристичке сезоне гарантује догађај за незаборав. Свих девет клубова спремно дочекују почетак финала и без сумње ћемо уживати у врхунским борбама. Користим прилику да позовем све љубитеље бокса да дођу на Златибор и буду део сјајног спортског догађаја“,

рекао је директор Боксерског савеза Србије Мане Марчета. Планирано је да такмичарски програм сва три дана почене у 16:30 часова уз директан пренос на каналу Arena Fight.

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила