9.7 C
Uzice
октобар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Filip Moris nastavlja da pomaže pokretanje malih preduzeća u Srbiji

Zahvaljujući finansijskoj podršci kompanije Filip Moris, počinje novi ciklus nacionalnog konkursa POKRENI SE ZA POSAO koji pomaže potencijalnim preduzetnicima, preduzetnicima i preduzećima u pokretanju i unapređenju biznisa.

Kroz program POKRENI SE ZA POSAO  dodeljuju se bespovratna sredstva u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta, kao i  poslovne i stručne obuke i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

POKRENI SE ZA POSAO  u proteklih 9 godina realizuje nevladina organizacija ENEKA iz Niša. Kroz program je do sada podržano 711 preduzetnika iz 114 opština, realizovano je preko 900 poslovnih i stručnih obuka i obezbeđeni uslovi za zaposlenje preko 2000 ljudi iz svih krajeva Srbije.

Pravo učešća na konkursu imaju svi građani koji žele da pokrenu sopstveni biznis, ali i oni koji već imaju registrovano poslovanje, a žele da ga unaprede kroz uvođenje inovativnih i održivih pristupa u poslovanju, standardizaciju i optimizaciju svojih poslovnih aktivnosti.

Grad Užice je svim građanima koji žele da konkurišu obezbedio prezentaciju programa POKRENI SE ZA POSAO, koja će biti održana 28.02.2018. godine u 13 časova u Velikoj sali Gradske kuće, Dimitrija Tucovića 52.

Detaljnije informacije o konkursu, načinu prijavljivanja možete naći na sajtu www.pokrenisezaposao.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla

Ljubivoje Ršumović: U selu se rađaju ljudi, a u gradovima – kućni ljubimci

Oglasna Tabla

Negovanje zbratimljenih škola iz Slovenije i Čajetine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan jabuke: U Srbiji svaka peta „Ajdared“

Oglasna Tabla

Derbi u Užicu opravadao očekivanja pred 1500 gledalaca (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Срђевдан

Oglasna Tabla