16.3 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI ZLATIBORSKE VESTI

„Festival dobrih ukusa“ pa „Hills Up festival“ pa… (VIDEO)


Veliki broj gostiju koji trenutno boravi na Zlatiboru mogao je da uživa u različitim ukusima hrane i pića, koji su predstavljeni na „Festivalu dobrih ukusa“, jedinstvenom događaju koji je organizovan zahvaljujući Zlatiborskom Eko agraru. Sudeći po broju posetilaca sa sigurnošću se može reći da će ova sasvim nova manifestacija prerasti u tradicionalnu.


Regionalna međunarodna manifestacija „Festival dobrih ukusa“ organizovana je na platou Kraljevog trga na Zlatiboru, gde je svoje proizvode i delikatese, raznovrsna jela i pića predstavilo tridesetak proizvođača tradicionalne hrane iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, zajedno sa ugostiteljskim objektima koji posluju na Zlatiboru. Gost Festivala bila je i „Herceg Haus“, poslovna jedinica Agrarnog fonda grada Trebinja, koja je na svom štandu izložila proizvode koje otkupljuje od proizvođača sa tog područja.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nekada poznati užički pekar jedna je od žrtava jučerašnjeg požara

Oglasna Tabla

Srebrna medalja na prvenstvu Srbije za mlađanog Ognjena Šimšića

Oglasna Tabla

Beseda srpskog generala svojim pilotima zbog koje će se svaki Srbin naježiti: “Možda je ovo let u smrt, ali ne običnu, već časnu” (VIDEO)

Oglasna Tabla