9.3 C
Uzice
април 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Fenomenalna repriza Nove godine na Zlatiboru uz Lexington bend (FOTO)

Prvi dan Nove 2018. godine na Zlatiboru obeležio je fenomenalni spektakl Leksingtona benda na prepunom Kraljevom trgu. Više od 20000 ljudi uživalo je u reprizi Nove godine uz zvuke trenutno jednog od najpopularnijih domaćih bendova.
Koncert je počeo njihovim velikim hitom „Dobro da nije veće zlo“ na veliko oduševljenje posetilaca , da bi potom sledili još neki: „Kako je, tako je“ „Dođi ove noći“, „Potraži me“, „Bosanka“, „Nina“ i mnogi drugi…Poznati kao miljenici ženskog dela dovodili su atmosferu na Kraljevom trgu do usijanja pa su se za svaku novu pesmu mogli čuti vrisci oduševljenja iz publike.Njihov energičan nastup nakratko je prekinut, zbog romatičnog gesta jednog momka iz publike koji se odlučio  da zaprosi svoju devojku na bini, a bend mu je iako iznenađen pružio punu podršku. Nakon toga se nastavilo serijom kafanskih hitova, a odličnu žurku koju je Leksington pravio skoro dva sata  nije omela ni kratka kiša.
Posle odličnih nastupa Riblje Čorbe, Tonija Cetinskog i Jelene Tomašević četvorodnevni novogodišnji program koji je na Zlatiboru pripremljen za sve goste i posetioce planine završen je veoma uspešno, a Zlatibor je još jednom pokazao zašto je omiljena zimska destinacija kako velikih zvezda, tako i publike kojoj nikad nije dosta dobrih koncerata.

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Saopštenje za javnost povodom Odluke o prenosu Aerodroma Ponikve na Republiku Srbiju

Oglasna Tabla

Užički reli šampion u sastavu prve srpske auto reprezentacije

Oglasna Tabla

Užički arheološki lokaliteti uskoro dostupniji turistima

Oglasna Tabla