13.4 C
Uzice
август 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

Facebook uvodi opciju za muvanje i već vidimo da će biti haos

Osnivač i vlasnik Fejsbuk Mark Zakerberg najavio je na godišnjoj konferenciji za developere novu opciju koju će ta društvena mreža ponuditi korisnicima – servis za upoznavanje.

Ova platforma biće nalik Tinderu, a Zakerberg je u obraćanju rekao da je opcija za upoznavanje parova biti uskoro lansirana i da će voditi računa o privatnosti.

„Na Facebook-u ima 200 miliona ljudi koji za sebe navode da nisu u vezi. Ako smo posvećeni izgradnji veza koje imaju značenje, onda je ovo veoma značajan korak“, kazao je.

Ne pomažu ni sve milijarde: Upravo je otkriven najveći kompleks Marka Zakerberga i ceo svet mu se smeje

On je rekao i da je ova godina za njega bila „veoma intenzivna“.

Društvena mreža Facebook radi i na novoj komandi „obriši istoriju“ koja će korisnicima omogućiti brisanje istorije pretraživanja.

„Jednu stvar sam naučio tokom svjedočenja pred Kongresom SAD, a to je da nisam imao dovoljno jasne odgovore na pojedina pitanja o podacima“, naveo je Zakerberg.

Neke će ova vest verovatno obradovati, dok se drugi brinu – ne samo zbog toga što Facebook ima neslavnu istoriju kad je privatnost u pitanju, već i zbog enormnog broja zahteva za prijateljstvo od muškaraca iz, recimo, Turske, koje naše devojke redovno dobijaju. Možemo samo da zamislimo na šta će sve to ličiti kad se uvede i nova opcija.

Izvor: 021

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Počela pretprodaja kompleta karata za 24. Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“

Oglasna Tabla

Narodna biblioteka Užice obeležila slavu i 163 godine od osnivanja

Oglasna Tabla

Matija Bećković: „Zlatibor je moćna planina“ (VIDEO)

Oglasna Tabla