август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Evropske i azijske kompanije žele da kupe ,,Budimku”

Požega – Kancelarija stečajnog upravnika Đorđa Zečevića, poverenika u stečaju PD ,,Budimka” iz Požege objavila je obaveštenje o pripremi unovčenja jedne od najpoznatijih fabrika za preradu voća i povrća. U nesvakidašnjoj poruci, objavljenoj u današnjem izdanju ,,Politike” stečajni upravnik kaže:

,,Obaveštavam sve poverioce, treće stranke i sve zainteresovane kupce da je u toku postupak procene vrednosti stečajnog dužnika Budimka iz Požege nakon čega će javno biti oglašena prodaja u dnevnoj štampi, na sajtovima poverenika Đorđa Zečevića www.rbl.co.rs i ALSU htt://alsu.gov.rs/la/oglasi/, oglasnim tablama Privrednog suda u Užicu i stečajnog dužnika u Požegi. Osnovni podaci o trenutnom položaju ,,Budimke” dostupni su na internet stranici www.rbl.co.rs i na Aktuelnostima.”

Stečajni upravnik dalje naglašava: ,,Imali smo brojne interesente za kupovinu ‘Budimke’ iz Srbije, više evropskih i azijskih zemalja. Verujem da se približava vreme za sledeći život Budimke, dolaze nove prilike za radnike, opštu korist Požege i cele naše Srbije. Zahvaljujem svim poveriocima na strpljenju i poverenju, predsedniku Opštine Božiću, opštinskim službama Požege i Odboru poverilaca na razumevanju i opštoj pomoći”, saopštio je Đorđe Zečević iz kancelarije stečajnog upravnika.

Izvor:Glas zapadne Srbije

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama povišica 15 odsto?

Oglasna Tabla